Pozdravljeni

Šele danes sem odkrila vaš forum ko sem iskala vse o Sanji Rozman. V roke mi je prišla njena knjiga Peklenska gugalnica. V poplavi tovrstne literature se človek težko znajde kam naj se obrne za ustrezno pomoč ali zdravljenje. Sprašujem sicer za mojo sestro ki je še posebej prizadeta zaradi dogodkov v otroštvu ki se ji nadaljujejo tudi v odraslosti, predvsem v odnosu do mame. Zanima me, kako lahko stopiš v kontakt z gospo Rozman oz. se vključiš v njeno terapevtsko skupino. Ob enem pa vas tudi prosim za vaše mnenje o takšnem zdravljenju.

hvala za odgovor in lep pozdrav

neli

Sanja Rozman dela v društvu za pomoč zasvojenim v stiski. Njene telefonske številke vam žal ne moremo posredovati, lahko pa se obrnete na omenjeno društvo.

Sanja je specialistka medicine dela, prometa in športa, sicer pa je bolj znana kot terapevtka za zdravljenje od nekemičnih odvisnosti. Že dolga leta se ukvarja z zdravljenjem zasvojenosti s hrano, seksualnostjo, z igrami na srečo, nakupovanjem in zadolževanjem, s sanjarjenjem in televizijo, z duhovnostjo, odnosi, delom. Ker njenega načina zdravljenja ne poznam dobro, vam ne morem odgovoriti, kako to zdravljenje poteka in kakšna je učinkovitost.

Lep pozdrav.

Hojla Neli

Čeprav boš to sporočilo zelo pozno prebrala, bi ti kljub temu rada pomagala. Tel. št. od Sanje Rozman imam, vendar je še “tastara” 01 1758175, če ti bo še prv prišla. Pa srečno!

New Report

Close