Midva s partnerjem sva skupaj 8 let- dve leti že skupaj živiva in imava enoletno punčko. Težave so se začele predvsem po porodu -prej jih pač nisem opazila .Moj partner je zelo dober fant, ampak ima ogromno zanimanj. Prej me ni motilo, da je bil 2* tedensko na nogometu, pa tenisu …. Sedaj ko pa imam več obveznosti, kot so pospravljanje, kuhanje, mala punčka … pa me to moti. Pravi, da se mora po naporni službi sprostiti. Ko ga kao gnjavim, da naj kaj ponaredi v stanovanju, pa je njegov komentar da ga samo gnjavim.

Pogosto se skregava, tako da sem mu že tudi rekla, da naj spakira kufre, ker jaz rako ne morem več živeti- bom že sama s pikico (imam dovolj visoko plačo da lahko s pikico nomalno preživiva). Čez nekaj časa pa pride k meni ves sladek, da mu je žal, da ne bo več tak , kaj naj naredi … Ponavadi vedno popustim – pa ne vem če je prav. Pa tudi besedno me večkrat prizadane.

Potem pa je nekaj časa vredu- potem pa zopet isto. Pa tudi v spolnosti se ne ujameva več -prej je tu vse super klapalo., saj imava sex 3x na mesec. Vedno je zvečer utrujen, to da gre na nogomet, ali pa da gleda nogomet po Tv – za to ima pa vedno dovolj časa. Včasih mislim, da me nima dovolj rad.

ko mu to omenim – reče sedaj pa bo vse drugače- saj je kakšen teden potem pa zopet vse po starem.

Kaj naj naredim???

Vaš partner ni zrel za zakonsko in družinsko življenje. Vede se egocentrično in otročje. Njegova sposobnost za ljubezen je vprašljiva. Kljub temu pa mu dajte še eno možnost. Predlagajte mu skupen obisk pri strokovnjaku. Če bo predlog zavrnil, pomeni, da mu je malo mar za vajino zvezo. Dobro je da poskusite vse, da bi rešili zvezo. Če kljub vsemu ne bo šlo, boste vsaj vedeli, da je vaša odločitev, da se razideta pravilna.

Alenka B

vedno se ob takih odgovorih sprašujem-kaj pa otrok? nimam še otrok in ne poznam še teh čustev, vseeno pa me zanima, koliko je človek lahko egoističen v odnosu in koliko mora potrpeti zaradi otroka, češ, da bo odraščal v družini.

New Report

Close