Odgovor Zaskrbljeni

Spoštovana Zaskrbljena,

vse preveč pogosto je “vroča in nesmrtna ljubezen” le izgovor za popestritev enoličnosti v siceršnjem zakonu, kjer pa vse v bistvu “klapa” in ga zaradi udobnosti ne bi želel zapustiti. Računanje le na zaljubljenost, ki je kot veste minljiva, nujno prinese razočaranje, če že v začetku ni bilo vsaj enega od formalnih zagotovil, npr. razveza, da so njegove namere resne. Čakanje je tu zaman, ker ni videti motiva, da bi se želel kaj spremeniti. Vse, kar opisujete, so njegovi obrambni mehanizmi. Poskrbite zase, saj je očitno, da partnerju ustreza zgolj vaš status ljubice.

Spoštovana Marija Rejec!

Hvala za odgovor, vendar pa še nisem dobila odgovora, kako naj poskrbim zase, težava je tudi v tem, da sem čustveno zelo navezana nanj in včasih se mi zdi, da tega ne bom zmogla. Trenutno sem verjetno v krizi, čeprav imam toliko obveznosti, bi si rada pomagala, da bi se bolje počutila, pa ne vem, kako. Delo me sploh ne rešuje več iz krize.

Lep pozdrav!

Kaj ko bi predlagali razvezo, po njegovi odločitvi vam bo vse postalo jasno, potem se pa s svojim položajem bodisi sprijaznite oz. zvezo prekinite.

New Report

Close