Spoštovani,
če se prav spominjam, ste predčasno prenehali z antidepresivom( po tem ko bilo je počutje že dalj časa v redu) predvsem zato, ker je šlo za vpašanje ponovne zanositve.Mislim, da pri vas ni šlo za kakršenkoli abstinenčni sindrom , ampak za ponovitev depresivnega stanja v lažji obliki, k čemur je nedvomno precej prispevala tudi skorajšnja zamenjava službe.Če torej aktualno niste zanosili, vam priporočam da terapijo obnovili z desetmiligranskim odmerkom.Nasvidenje v ambulanti.

New Report

Close