Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Odgovor na navodil aza ravnanje z dekleti

Odgovor na navodil aza ravnanje z dekleti

1. Svetujes, da se punc ne sme omejevat. To je popolnoma res. Le da je ponavadi situacija obratna. Ampak nasvet drzi popolnoma. Nikogar s ene sme omejevat ce tega noce.

2. Izzivalno obleceno dekle je res “za pofukat” v najzlahtnejsem smislu te besedne zveze. Ne vem kaj je s tem narobe. Ce si ciljal na nespostljiv odnos do nje in da se jo jemlje, kot da je itak tvoja in od vsakega, ce je izzivalno oblecena se strinjam – to ni prav. Drugace pa s emi zdi da ni treba pretirano biti hvlazen (po tvoje “s spostovanjm nositi na rokah”) zato ker je pac zrihtana. Spostovat jo je treba, to je res, ampak ne biti hvalezen ker se je zrihtala. To mi ne gre v glavo. Kakor danes stoji stvar je to se najmanj kar zenska lahko stori. Vse drugo tako ali tako stoji na nas – treba narest prvi korak teba jo ogovorit, treba ji plact pijaco, kasneje placevat vecerje, nakit (kje je tle emancipacija – pomoje visje place za moske izhajajo iz tega da je treba tolk pedenat zenske – sala). Ne recem tud jaz placam vecerjo, prstan, ogrlico…, se strinjam, JE treba “pocastiti” svojo izbranko, se strinjam, absolutno jo JE treba spostovati – o tem se sploh ne bi smelo sprasevat ker je samoumevno, ampak zenskega sveta pa ne bom koval v zvezde, zato ker se bo izvolila zrihtat zato da bo enga ujela. To je del osebne kulture da si lep in urejen v dolocenem okolju al pa tut samo za svojo izbrano osebo ali zase.

3. Ne vem zakaj bi moral seks bit v zenskih rokah. Na zalost po vecini je, razen takrat, kadar si ubogi fant drka svojega suhega ticka. Seks, tako so punce vzgojene, je v njihovih rokah. one odrejajo kdaj, kje, kako, kolikokrat. Tako se clovek vprasa: “Torej jaz sem tisti potrebnez, ki bi rad vsaj enkrat na teden?!”

Ne to ne gre. Ne sprejmem da bom punco cel teden napeljeval/izvajal predigro na seks. Kdo pa bo skrbel zame? Kje so pa moje potrebe (ne mislim na seks)? Tut jaz mam custva in rabim da ena punca piha nanje, in to vsak dan, tako kot ona. Ne sprejmem, da moram jaz z njo ravnati kot s kraljico, zato, da bom v petek zvecer “dobil” seks. Ze ta termin: “mu bom dala” se mu gnusi. Seks ni tvoj da mi ga das. Seks je “najin”, in ce si ga ti “izgubila” potem ciao bella, najdi si ga s kom drugim.
Skrivnost je v vzajemnosti – v medsebojni pozornosti, neznosti, upostevnju ne v obozevanju enega ali drugega.

4. O osvajanju. Pravis da je treba bit originalen. Nastejes se celo par pick-up fraz. Vic je v tem da sta ti dve frazi prav tako oguljeni. Dejstvo da pasivni osebek (zenska) pravi, da je neka fraza s katero se ta osebek skusa zapeljati oguljena je ta, da ji aktivni osebek (moski) pac ni prav po godu ali pa da aktivnega osebka trenutno ne isce. Ce bo neki zenski tip vsec (iz razlicnih razlogov) ko jo bo ogovoril, ga bo sprejela, ce je bil s prvim stavkom originalen ali ne. Ce bo v nadaljevanju vecera in osvajanja uspel prikupiti se ji, potem se mu bo cez cas smejala kako jo je trapasto hotel zapeljati ampak kako sta zdaj zadovoljna eden z drugim.
Ce si aktiven je zelo tezko biti originalen, ker za “zaviti matico ni kaj dosti prakticnih moznosti”. Torej tudi razne “originalnosti” ki morda res se ni noben slisal ali so celo duhovite morda niso najbolj primerne za prvi stik s punco. Razna duhovicenja ob prvem stiku izpadejo prejkone prisiljena in “smartass”-ovska

Sploh pa ce se ze spravis deliti razne nasvete kako se fer obnasati bi blo fajn omenit da cela pick-up situacija ni ravno med fer situacijami. Torej, meni ena punca pade v oci. Ker se naj bi to pac tako delalo si izmislim eno originalno bedastoco (kaj drugega skoraj ne more biti – kako bos neznani osebi predstavil vso svojo domisljijo in duhovitost v enem stavku, ponavadi vprasalnem). Torej dam vse od sebe, si res izmislim en “biser”, se priblizam, ga izrecitiram. Zdaj sta pa na voljho dve situaciji, nobena od teh ni “fer”. Prva: seveda sem uspesen, kdo pa ne bi klonil pod mojo superiorno pametjo in duhovitostjo. Stresem se par “pametnih” in zabavnih in se skusam se naprej pogovarjat z njo. Nakar ugotovim da je precej podpovprecno neumna. Amapk, ker sem jo pac ogovoril, ker sem bil aktivni v tej situaciji je zdaj ne morem odpikat! Pol bi se reklo da se igram z dekleti. Ti prasec, to pa en gre! In sem v skripcu, kako se izmuznit. Hmm morda pa ne bi blo slabo da bi jo probal “izkoristit” in spravit v posteljo. Ah seveda dekleta tega nocejo! Jo bom morat s trikopm spravit v posteljo. Oh kasna grdoba sem.
?!?!?!?!?!?!?! Neumno vse skupaj.
Druga moznost je da ona mene kljub superiorni duhovitosti vlozeni v en sam stavek kar takole odpika. Zavije z ocmi, “mislm, kr neki ne, pride in me neki tle hoce z bednimi forami…blablalba”. Torej jaz sem se trudu, jaz sem stopu do nje, jaz sem tvegal in sem gladko odpikan, brez spostovanja do mojega truda. Jaz sem lahko odpikan, ker sem se prisel ponudit, ne morem pa odpikat nje (ker je kao grdo, pa se nosit bi jo moral na rokah ker se je zrihtala) ker sem jo prisel iskat. A to pa je “fer”?
Da ne bo kdo narobe razumel: ne trdim da bi moral bit sprejet ce eno nekaj vprasam. Samo ne mi govort o bit “fer”. V glavnem dokler se vreba ni nobena stvar fer. Tko je da se in moski in zenske skoraj vedno pocutjo prikrajsane in uzaljene v smislu – “kako so neoriginalni/e, kako se dela nedostopno/ega…zavrnil/a me je” Vrebanje ali osvajanje ni le boj, to je mesarsko klanje, brez pravil in fer razmerij. Nekdo se lahko se tko trudi in je se tako originalen, pa ti pride en ki ji vprico tebe rece da ma lepe oci in bojo njena kolena klecnila in bo odsla z njim. In obratno za moske. Tako je in tle je neumno dajat nasvete o fer in nefer in galantnosti in neotesanosti. Jaz mam izkusnje s takim primerom da je prijatelj prisel do ene jo malodane opsoval ona se je pa stopila kot puter in ga skoraj naskocila. To je vse kemija ne pa originalni ogovori – ti so VSI butasti.
In se finalni obracun: Dejstvo da smo padli na eno stavek s katerim se nam je nekdo priblizal in da nam je ta stavek vsec se skriva bolj v osebi ki ga je izrekla kot v dejanski duhovitosti ali primernosti tega stavka. Vecinoma, ne izkljucujem izjem.

original
——————————————————————-
Ko dekle stopi v zvezo z vami, to še ne pomeni, da je dekle potem vaše in samo vaše, da je vaš suženj, in da samo čaka, da fant migne, ona pa že skoči.Kljub zvezi z moškim, bi dekleta rade ohranile stike s prijateljicami in prijatelji, saj so na koncu koncev oni večni, vi , torej mi, pa velikokrat ne.
Če hočejo dekleta kdaj pa kdaj v petek zvečer iti ven same, si predvsem ne želijo slišati ene besede: NE smeš! Ta beseda je absolutno prepovedana!!!

Če pa že gredo kdaj same ven s kolegicami, to še ne pomeni, da vas bodo prevarale s prvim, ki ga bodo videle.Če je v zvezi vse v redu in vas ima dekle rado, na to še pomislila na bo.Če pa se boste do nje obnašali nehumano in posesivno, in da bo z zvezo očitno nekaj narobe, pa ji tako ali tako ne bo treba iti ven, in si iskat (jebačev), ker bodo skoraj zagotovo vedno imele rezervo, s katero vas bodo lahko prevarale in si tako dale duška.

Marsikatero dekle, ki se obleče bolj drzno in izzivalno, je v večini primerov v moških očeh takoj označena >>za pofukat>Te lahko zastrupim z eno pijačo?>seksi

Mefisto v vseh točkah se 100% strinjam s tabo.

LP, miki

Jaz tudi.

lp, muteman

Kemija, kemija, če je ta taprava se da dosti stvari zmenit oz. najboljše ,da si to ,kar si.Če je moški tapravi in začutim oz. čutim njegovo energijo ne rabim nobene predigre,ker sem že dovolj mokra samo,če ga čutim in najbolj mi je všeč,da deluje tako kot je v njegovi naravi oz. značaju. Tisti ,ki pa ne delujejo v skladu s samim sabo naj ne pričakujejo,da bodo dobili to ,kar jim je pisano na kožo.
Lep pozdrav

Jaz se tud 100% strinjam z mefistom.

Drugače pa nekaj kar se osvajanja tiče… Če se mora tip FUL trudit, da bo osvojil eno punco potem tuki neki čist ne štima. Pa ponavadi, kadar se trudiš pri teh rečeh tudi nisi več TI (to kar si). Sicer pomoje obstajajo tud punce k pustijo neki cajta da se tipček matra na začetku (kao – Nej se mal potrud zame)… sam to tud ni pol prava ljubezen.

Kar se pa originalnosti in neoriginalnosti tiče je pa tako… dekletu si lahko tako všeč, tako hudo te ljubi da je vseeno če si neoriginalen… lahko si pa najbolj originalen na svetu pa punci pač nisi všeč in ne bo nič kljub trudu.

Kar se sexa tiče… če je odnos tak da je seks kao nagrada za tipčka enkrat na teden… pol je to tudi mimo. Sex je za oba – oba si ga morata želet, nobenemu ne sme bit odveč.

Če punca tipu ne da ker recimo še ni pripravljena ali kakih osebnih razlogov potem je pa na potezi tip če jo ON dost ljubi bo počakal (dost je takih varjant “Nočeš sexat z mano – nimaš me rada”).

Kar se tiče deklet, ki se zrihtajo in to…ne vem, kaj ima hvala sploh opravit tle…Če se dekle pač uredi, je to njen okus..boljši ali slabši… Seveda je namen tega drugo vprašanje…Tipi pa itak ne verjamejo, da se en majhen procent žensk le ne zrihta tako zato, da bi koga pecale, ampak, ker so rade urejene in če so vezane, seveda tudi za svojega dragega…Nič ne rečem, če je izzivalno oblečena z okusom, ne pa kurbirsko. Imamo pa zelo različna pojmovanja tud kar se tega tiče, tko da je že tle lahko interpretacij milijon…
Glede osvajanja in teh zadev: Se strinjam s tvojo fer – nefer teorijo. Osvajanje pač ne more imeti kakšnih posebnih kalupv, kako naj bi se izvajalo. Veliko žensk namreč meni, da kakšne posebne pecarske metode nimajo kej dost opravt s tem, ali ti bo nekdo všeč ali ne.. In strinjam se, da vedno obstajajo izjeme..kot pri vsaki drugi stvari. Velikokrat je tako..in že dosti ženskic mi je to potrdilo, da se zagledaš v nekoga, ki je tvoj totalni antiideal, ki ga prej tako na veliko razglašaš..a la: ja , moj tip bo pa tak pa tak..pa take lase, pa tako rit, pa tko izobražen..pa čustven, pa skoz se bo za mano plazu..pa bit mora hiper duhovit in zgovoren, itd… Yok! To enostavno ne deluje tako. Kemija je pač kemija….Ženske velikokrat padajo ravno na kakšne čist “neopazne” tipčke..take, ki sploh ne vejo, da so dobri za pojest 🙂) oz. pač tiste, ki so enostavno to, kar so… Ok, ne pravim, da so lahko zanemarjeni al kej podobnega no…nekaj je pa treba dat nase, ne?

Glede sexa se pa popolnoma strinjam s tabo mefisto.

Lp. Korina

tko bom reku. nismo usi za use. zato je tud nastala tale tema…

Pozdravljeni vsi,ta tema ni bila mišljena dobesedno tako,kot je bila napisana.
Torej,če je kdo kaj narobe razumel,se mu opravičujem.
Lepo se imejte še naprej.
lp

Ni se treba nc opravicevat, ke rnisi nikomur nic dolzan. Jaz se pac ne strinjam s tabo v tem da je do zensk treba bit prav posebno prijazen. Moski imajo svoje breme, zenske svoje. Ni prav da se z zenskami ravna grdo, ni prav da zenske ravnajo grdo z moskimi… Do zensk je treba bit normalen. Casi princev in princes so mimo, danes so to pravljice ki se jih drzijo mlade puncke in socilno neprilagojene pubertetnice ali na zalost tudi dekleta in zenske, nekatere. Kljub enakosti, me ne moti galantnost do zensk, ki naj bi jo upostevali moski, ker je to lepa tradicija in simbol izkazovanja spostovanja in obcudovanja. Za njo ne stoji nic drugega, to so samo geste, ki ne smejo biti dejavnik rusenja enakosti. To ne sme pomeniti da ej zenski dejansko treba lizati stopinje in se ji klanjati do tal, ji streci od spred in odzad in jo nositi na rokah ker nam namenijo nasmeh in nam vcasih milostno “dajo”. Me pa motijo tipi, ki sprejmejo prav tako igro. Dobro se pucutijo, ko so do zensk “dobri” kar v njihovem svetu pomeni da so brezoblicni suznji ki uzivajo predvsem v tem da dajejo in so v oceh drugih pozrtvovalni ce ne ze kar zrtve. Biti dober do zensk ni enako lesti jim v rit in jim kimati in jim izpolnjevati zelje. To v resnici ne izkazuje spostovanja. Spostovanje izkazuje tudi konfrontacija mnenja in nestrinjanje, v veliko vecji meri kot slepo obozevanje in podrejanje.

In jaz 🙂)))))) Tako hudo, da se bolj ne bi mogel!!!

Jedrnato in resnicno.

Allright, now U r really talkin´ !!!!

Saj mnnje imaš kar dobro Mefisto,ni kaj.Sam saj ta post tudi ni bil mišljen dobesedno tako,kot je bil napisan.
lp

New Report

Close