Najdi forum

Spoštovana Alja,
že ves čas se preveč podrejate in se odrekate svojim pravicam tam kjer bi jih morali zahtevati.Če boste moža še naprej le milo prosili, bo to vaš sedanji položaj le še utrdilo.Tudi če izvzamete svoje potrebe in koristi,sta otroka tista, za katera se morate boriti.Zahtevati morate od njega, da se z njima ukvarja, pa ne v simboličnem smislu,kot je pogled preko časopisa ali z nakupom priložnostnih igračk na bencinski črpalki, temveč kot vaš enakovreden partner pri vzgoji.Mislim, da boste uspešnejši pri zavzemanju za pravice otrok, kot zase, vsaj tu ne popuščajte!

Najbrž bo res tako, da se preveč podrejam…. vendar kadar se gre za otroka, se sedaj z njim več ukvarja kot se kdajkoli prej. Sedaj ga ima cel popoldan, medtem ko se mu je prej posvetil le bolj kot pogled preko časopisa. Tudi sine je to začutil in se je zelo navezal nanj. Tako, da imam zjutraj večje težave glede oblačenja, obuvanja, ker hoče, da bi vse to naredil njegov oči…ki ga pa sedaj ni. Kot enakovreden partner pri vzgoji pa ni, saj ne živi z nama. Vse je več ali manj na meni…in kmalu se bomo povečali še za enega člana. Bolj mi je nejasen moj položaj, kot njegova žena. Ali res rabi le čas…
Upam, da mi boste tudi tokrat odgovorili….hvala.

Spoštovana Alja,

izberite način, ki vam je najbližji, vendar morate predvsem zaščititi interese otrok, saj pasivno čakanje in prepuščanje času ne bo prineslo rešitev, le bolečine se bodo omilile.

New Report

Close