Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Intimna nega in zdravljenje vaginalnih okužb Odebeljena, izbočena žila na penisu,

Odebeljena, izbočena žila na penisu,

Pozdravljeni!
Star sem 16 let in še nisem imel spolnega odnosa…. Moj problem je pa sledeč…. Na penisu imam odebeljeno žilo, pod kožico…. Torej ko kožico potegnem nazaj imam izbočeno žilo, ki poteka po celi dolžini penisa. Torej od mesta kjer potegnem kožico nazaj, pa vse do glavice…. Ko potegnem kožico nazaj pa se vidi da ta žila izhaja iz žile ki pa je v notrnanjosti… Mogoče kdo ve kaj bi bilo? Kako priporočilo z čim mazat? Mogoče bepanthen? Prilagam še sliko, da poveste mnenje https://drive.google.com/file/d/1YiAnyGoQOZpZJnh09RNMAsxEfWjn4Bvp/view?usp=drivesdk

Pozdravljen,
ni potrebno niti smiselno mazati z ničemer, ker te posebnosti ne more odpraviti nobena krema. To tudi ni nič bolezenskega, ampak je za odraslo moško spolovilo normalno, da ima penis bogato podkožno žilno risbo, zlasti vensko in to ne potrebuje nobenega ukrepanja.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close