Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? od antibiotika se mi vrti??

od antibiotika se mi vrti??

Pred mesecem dni sem prebolevala vnetje ušesa in dobila zato antibiotik, po treh dneh sem ga nehala prejemat, ker se mi je tako vrtelo in takoj drugi dan je bilo vse okej. zdaj po mesecu dni sem sigurno zaradi predčasnega prenehanja z antibiotikom dobila ponovno vnetje usesa in drugi antibiotik in spet enako, vrti se mi za znoret, sploh ne morem biti pokonci za več kot pol urce.

Se se komu to dogaja? In antibiotik ni premocan, je pravi za mojo kilazo.

dogajalo se mi je enako – zdravnica mi je pojasnila, da je od antibiotika in da naj bom raje v postelji, kamor tudi spadam:)

Zanesljivo se ti ne vrti zaradi antibiotika. Saj drugače bi se vsem, ki ga jemljejo, v vrtelo, pa se ne.
Vrti se ti zaradi vnetega ušesa. Zato pa te zdravniki, ki jim pojamraš, da imaš vrtoglavico najprej pošljejo na pregled ušes, ker vsa vnetja ušesa največkrat povzročajo vrtoglavico. Saj veš, v ušesu je ravnotežni organ in če je tam v bližini kakšno vnetje, je vrtoglavica tu. Ti kar lepo pojej antibiotike in bodi v postelji, saj bo minilo. Želim ti, da se čimpreje pozdraviš!

Res je kar pravi predhodnica. Prosi jo da te pošlje k otologu – za ušesa,ko sem bila pri njem me je tako vrtel na stolu, da mi še v življenju ni bilo tako slabo in se mi vrtelo. Res je to od ušesa.Kar tečnari, naj ti da napotnico za zdravnika, boš videla da je to od ušesa, po jemanju pravih antibiotikov za to, se pa ne bo več vrtelo.

To pa ne drži. Nekdo ima stranske učinke zdravil, nekdo ne.

Prebrati je treba navodil – če je vrtoglavica navedena kot možen stranski učinek, potem so kriva zdravila, drugače pa verjetno res ne.

Meni se je tudi od antibiotikov velikokrat vrtelo, bilo slabo, glavobol.. tudi pri vnetju usesa.

verjetno bi se ti vrtelo tudi,ce ne bi jemala atibiotik…center za ravnotezje je v usesu in je vrtoglavica posledica vnetja

5 dni imam vneto uho, antibiotik jemljem 2 dni, vrti se mi pa 4 dni (tako, da mi gre kar na bruhanje).

New Report

Close