Oci – zrcalo duse.
Saj ni res, pa je, bi dejal Ripley:
Vse je praktično popolnoma isto (vključno s tistim x pri letnici!).
teden dni za teboj + x …….
zelena, vijoličasta najbolj, modra kot nebo, ….
kitajska in popolnoma vse, kar je novo in nepreizkušeno …..
najljubše opravilo: hranjenje, hranjenje ….. in …………. in pogovarjanje ……
ostalo isto ….
Kje si, dekle, da greva ven ???
Marija
Zdravo Andrejka,
Si pa res od sile, mislim, da si postavila prometni rekord na tem forumu, glede na 63 javljanj v treh urah. Strinjam se s tabo, da so oci zrcalo duse. Ceprav si te po vsem kar si danes napisala malo tezje predstavljam, ti moram povedati, da so meni vsec ravno taksne oci, kot imas ti. Ker te nisem prej srecal, sem si pred cetrt stoletja nasel drugo punco z taksnimi ocmi, ha, ha. Ja tudi barvo spreminjajo, pa tudi zazareti se znajo. Lep dan vsem,
Pepi
A ni fino danes ?
There is something in the air …..
Kaj bo sele spomladi , ceprav je zame jesen najlepsi letni cas , saj ves , poezija barv , pa ravno prav toplo sonce , zastrta svetloba , vecerne meglice , pa prve tople kariraste flanela srajce , po nekdo , ki ti z dihom pogreje mrzle roke , pa …..
Lepo Sašo! Samo lesk me bega…otožno-zasanjane…Zakaj si pa žalosten? Hudo?
Ali samo otožen?…Zasanjanost je pa lepa. Skrivnostna zasanjanost. Lepo. Moram pohvaliti.
Ne bodi otožen oziroma ne glej otožno. To v ljudeh zbuja sočutje.
Lep dan še naprej!
Angel
PS: Moje oči so pa temno rjave…kot čokolada, zakrivajo jih edino dolge trepalnice.
Za lesk ti pa ne morem povedati…bi si mogla pogledati v oči…(joke)
Angel
No, za spanje ne vem, me pa draga večkrat “spodjebava”, ko mi pri kakem posebno zoprnem delu, ne vem, kak vijak se mučim odvit, napr., najprej namršim čelo, potem se malo prestapam, na koncu, od same martre, mi podzavestno zleze jeziček na plano. Božju m., kako se mi reži….
Drugače pa, nimam žalostnega pogleda, prej bi rekel otožnega, ma to je samo maska za ženski spol, češ, potreben sem tolažbe, tako da, tistega lupčka si bom kar drznil ohranit.
Ma danes sem že debatiral z njima, tako da, hm, po moje nimata energije, da bi predelala, kar smo tu danes, si danes ti sprožila tukaj.
Eko, ena novica.
Štumpi je našel enemu prijatelju preko teh forumov prijateljico, sorodno dušo, in to ne samo tako, vitrualno, ampak zares.
Pa sem ga predlagal za Slovenca leta.
Tebe sem pa predlagal, ker si sprožila rekordno temo, kot še nihče doslej, po moje. Za Slovenko leta, da ne bo pomote. Dobro da nisem zamudil, jutri, mi ne bi bilo čisto nič jasno.
Lepo Marija! Moram pohvaliti…hudomušen, očarljiv odgovor…ni kaj. Mi je bil všeč, na moč! Naj te omamlja še naprej rajski vonj Angel-a…Ta modni kreator oziroma dizajner Terry Murgler je drugače zelo mislična osebnost, veš…Anglež, ki oblači ženske v črno usnje…prav nič angeljsko…in dizajn parfema je “baje” namenil tako oblečenim angelom…steklenička v obliki zvezde pa daje ves čar in očarljivost parfemu, pa astronomska cena…ga vsaj nima vsaka, a ne? Mogoče, ah mogoče kdaj…se bova res kje spoznali…mi je všeč ta misel. Pa tvoj odgovor tudi…si me zapeljala v odgovor…
Lep sončen dan!
Angel