Najdi forum

Oci – zrcalo duse.

Andrejči, jaz sem iz enega konca Slovenije, ti pa si zagotovo, kot pribito, iz drugega konca Slovenije – ampak, obedve sva v – Sloveniji. Kaj je z datumi? Obe sva ribici, če se ne motim, ali pa se? Pa četudi se, to ni življenjska napaka? Da isto misliva – hja, moraš pa že nekaj v življenju doživeti, preživeti, tako kot midve in potem – misli se srečujejo.
Pozdrav,
marija

Ne samo slišal, tudi verjamem v to, veš!

Me je pa res presenetilo, s kakšnim žarom, vznesenostjo, ljubeznijo in skoraj bi stavil preko ekrana, leskom v očeh, ste vse, pripovedovalke, govorile o tej dišavi.

Vsekakor moram do nje……

No, pa si bom imela kaj “popevleti” popoldan, ko bom še v službi, saj bom morala ves klepet z vami nadoknaditi. Kdaj sem že rekla, da grem “dol”? Kako naj grem, ko ste pa kot magnet?
Marija

P.S.
Še tistega “Pozdravček” ne utegnem več napisati, tako vas hitim brati!

Nikar, ker boš potem z njo “zasvojen”, kot sem jaz z vami. Ma, ljubi moji, povejte mi no, kdaj kdo kaj dela? Ali nismo vsi v službi?

Rjave Andrejka. Simply rjave. Oziroma, vedno bolj rjave.
Prav žal mi je, da me ne vidiš. Še najbolj sem podoben temu 🙂
0.

Sašk, take očke bo imel naš kuža, ki ga dobimo v kratkem. Otožno zasanjanje. Sem že čisto preč. Marija

Aja, Kaja, dober spomin imaš. Točno, res je Špela nekaj pisala, da gre v Celje.

Kaja, jaz sem že premišljevala, ali naj sploh grem na kosilo? To bi mi nikakor ne škodovalo, uspela bi morda celo izgubiti kak dekagram? Jaz in krožnik – to veš, to sva čisto in samo eno!!!
Marija

Marija,

a ni super tema, hja zadnje čase ne padam kaj dosti na oči, izgleda da sedaj padam na pisano besedo, to so že vsi pogruntali. Kar se tiče tvojih oči bo čisto vredu, bolje ne more biti, kati ravno sedaj ti gledam v oči, moje so se zaiskrile, ko vidim da mi vračaš pogled (pa še pomežiknila si mi z eno od tvojih dolgih trepalnic).

Hubert

Ti se , ocitno , nikoli ne motis !
Ribici , definitivno !
8 marec leto x (to pa ze ne bom obesila na veliki zvon ;))
Najljubsa barva : zelena , pa tudi sinje modra ( po razpolozenju)
Najljubsa hrana : kitajska , pa tudi italijanska kuhinja ni na odmet , njam !
Najljubse opravilo . branje , v zadnjem casu – pisanje
Ljube osebe : zmeraj vec jih je :))
Itd.

A ni dosti lepša služba, Marija?

Klinc, pa kak zaostanek z delom, bo že.
Evo, Kaja pravi da je bila pol urce na malici, pa ne more sproti prebrat.

Zjutraj, ko sem prišel delat, je bila pa še vedno moja tema na prvi strani od pradvčerajšnjim.
Hudič bo, če nam vzamejo to a ne, se bomo morali res v živo srečevat, kolikor vre iz nas.

Dobrodošla med nami.

Lp, Jana

sorry, Saško, namenjeno Sandri S.

Ej, zdaj je pa res zadosti, tako ne gre več naprej. Pomagajte, pomagajte, lepo prosim, odlepite me od sebe.
Marija

A bi vi mal ustvavli konje s tem pisanjem ? Jest sem že čist preč.Sploh ne morem več sledit. Tale tema je definitvno rekorderka. V treh urah 100 postov, to je fantazija.

LP,Kaja

Grem stavit , da ste narocili bokserja !
A imas tudi crno macko ?
A.

Ej, pa ga kličte Sašk.

Doma, pri starših, imamo ravnokar tri nove teličke.

Moj sinko, ki ima 5 let, je imel to čast, da jim da imena.
Dve telički dvojčici, je poimenoval Houki in Douki, teliček je pa Šeki.

Nič hudega, samo…since you have been gone…

Hubert, Sašo,
Joj, Hubert, kako naj grem zdaj “dol”, ko si se ti oglasil. Oh, morda pa še hitreje, kaj praviš? Grem drugam, moram, res moram še nekaj postoriti! Hubert, že prej sem bila vsa nasmejana, zdaj pa kar vre iz mene! Oči, trepalnice, sam boga se nas usmili, da ne bo hotel kdo vedeti kaj več, da se ne bomo začeli počasti spuščati dol po vratu …. No, ja, tam pridejo naše dišave (tam zadaj, za ušesno mečico) najbolj do izraza! Na kaj padaš? Ni mogoče?
Pozdrav,
Marija

Sašo, a ti veš, s katere strani se moraš ženski približati, da najprej pride do tebe njena vonjava?

Na prejšnji strani (kje je že to ?), sem predlagal Štumpantlčka za slovenca leta,
tu pa si ta naslov zaluži Andrejka, s to temo danes. Sploh mi ne gre v glavo.
Sem pa res vesel, da je to moj parni delovni dan, da nisem zamudil.

New Report

Close