Oci – zrcalo duse.
Oh, seveda, dlje ko bomo “živi” (resnično živ pa si lahko le v paru ali pravi družbi!!)., bolje bo za nas. Seveda, čimveč “dedkov” in pravih “babic”, tistih dedkov, ii bodo za rally ipd., potem pa bo veselje z “vnučki”, ali ne?? Zdaj o nuni, ki pobira nagrade – hm, raje ne bi? Jaz nagrade nobene nikjer ne dobim, aja, doma pa zelo intenzivno sodelujem z Jonasom in domači so me mislili že prijaviti, da bi si potem lahko uredili najnujnejša opravila v hiši. Mislim, da bom razmislila, mogoče se mi pa “ukaka”, ha, ha. No, Andrejka, več ko nas bo, pa kjerkoli že bomo, bolje bo! Pozdravček,
Marija
Lepa hvala Sašo! Saj imaš tudi ti očarljivo hudomušne odgovore…kakšne barve so pa tvoje oči? Nisem prebrala vse odgovore…se opravičujem. Pa ti ni treba odgovoriti, če ne želiš…zame osebno barva oči ni pomembna…je bolj pomembno dejstvo kaj izražajo in s kakšnim čustvom…pa to, kakšen lesk imajo…nekatere me očarajo na moč.
Lep dan še naprej
Angel
Pozdravček….
jaz sem pa bolj ali manj nova kle v vaši družbi, pa upam da me sprejmete, sej je res tko a ne, več k nas je bolje je,….
barva mojih oči je pa zeleno modra….spreminjajoča….včasih čist zelena, včasih pa full svetlo modra z temno zelenim kolobarjem….:))),
no , led je prebit…..
pozdravček vsem vašim učkom
sandra
Marija, verjela ali ne, ga poznam samo po pripovedovanju enih par forumovk, tako da sem res en dan težil po par trgovinah, da bi ga povohal, a ga niso nikjer imeli.
Me pa zanima kako diši, kajti vse, ki ste se z njim dišavile, mi zelo “sedete” v vaših postih in odgovorih. Pa še nekaj vonjav je takih, a ne bom preveč gobezdal.
Izgleda, da imajo res vse stvari svoj namen ali pomen.
Rojstva, lune, planeti, oči, imena, dišave, …vse nas izdaja, vse nas odkriva.
Tudi če nekdo nikoli nič ne napiše okrog tega od kje je, kaj počne, pa če karkoli pove, komentira, se kaj kmalu izriše podoba v glavi……
Za podobe pa vemo, da ostajajo samo lepe….
Marija , a se ti mogoce hecas , a so pri najinem rojstvu kaj zamesali ali je pa to neki misterij !
Razmisljava podobno , vsec so nama podobne stvari in osebe 😉 bova super babici , imava podobne barve oci , zdaj pa se enak parfum !
Dobro , od kod si ?!
Da nisi mogoce programer ?
Kaj se bo se odkrilo ????
Ojaaaa, ojaaaa! Sicer ne vedno, ker je moj žep bolj plitek, ampak, rada pa dišim – prav po rajskih nebesih in po angelčku!! Ime si si pa res nadelo lepo, jaz ga v mislih še izgovorim tako, ne po slovensko, ampak po nekaki mešanici angleškega in ameriškega jezika, bolj zavijem, če si razumela. Tako. No, če se bova kje v kakšnem free-shopu zavohali, ha, se bova morda celo prepoznali??? Na glas bom rekla: O, Angel ……ha, ha, ha. Šalim se, tega ne bom počela, čeprav bi me mikalo opazovati in gledati tiste, ki bi bili poleg – njihovo obrazno mimiko, vprašujoče in peiskujoče oči (ko smo že pri očkah). Bilo bi zanimivo, ne vem pa, če bi se vzdržala svojega “izbruha smeha”. Pozdrav, Marija
Sašk (ej, saj mi ne zameriš, ker sem te malce prekrstila – mi v srce bolj “leže” Sašk, nekako tako – ljubkovalno!!), ta vonj je tako lep, tako prijeten, tako nežen, tako zapomnljiv …. Podoben je Blue Wish, ampak samo na daleč podoben! In – parfum o ženski res veliko pove, če si to že slišal ali pa ne.
Pozdrav,
Marija