Oci – zrcalo duse.
Hi, rokerica,
Andrejka, upam, da ti je uspelo opraviti vse planirano in si se vrnila .Predpostavljam, da bos cez vikend doma pozdravila bolnico. Ali si usnjene hlace kupila za voznjo z motorjem? Tudi ti prezivi lep »cool in full« vikend, delo tako vedno pocaka ali ne?
PS:
O ohranjenosti starih fantov bi se lahko razvila posebna debata. Kar se mene tice, si zelo napacno sklepala o mojih fizicnih atributih, kar pomeni; elegantna popolnjenost (glede na medicinske kriterije 18 kg viska), kostanjevi lasje, zaenkrat se skoraj nic sivckov, brez sledu o plesici, kar precej siveci brki, rjave oci – z globokimi podocnjaki…. Sedaj pa si misli, ha.ha… V glavnem me pa imajo res za zajebanta, ker mi obicajno uspeva spraviti druzbo v dobro voljo. Znam pa tudi piciti kot gad.
Pepi
Bogdej….
En čas berem…pa kaj berem, požiram vaše poste, ja res ste mi umanjkali v zadnjih dneh, no bomo popravili tekom našega življenja. Saj sem hotel brati še naprej (bom kasneje), ampak sem se moral ustaviti tukaj. Jaz sem mislil, da sem samo jaz tako usekan, pa po tgovinah pa angele iskat pa… Hojla stari, greva skup v borbo za vonjave…bo uspeha mogoče kaj več ;)) Jema kedu anhela, de ha ppuvoham anu malu ;)))
Best sunny days for all of you!
Jani
p.s. grem naprej brat’ ste se razpisali….. moje oči, aja ma nekje med zeleno in rjavo, vsake toliko pa tud krvavo :))))