Oci – zrcalo duse.
Andrejka, Andrejka, Andrejka…., kaj se to dogaja? Pravis, da ti zarijo oci? Ce bi bil tvoj sef, bi postavil danes pozarno strazo! Brez plahutanja s trepalnicami je tvoj pozitivizem omrezil celoten forum, ne le stare fante. Podpiram ze napisan predlog, da ti Primoz podeli posebno priznanje! Kaksno je to “Hudo v ZDA”? Danes zagotovo presezes to temo… Po mojem je najbolj slikovito in pesniško prikazal nastalo situacijo Hubert (vceraj ob 15-35), za kar se mu tudi jaz iskreno zahvaljujem! Morda bi morali se kaj vec reci o oceh, vendar na forumu tudi velja zakon ponudbe in povprasevanja. Kaksen “OsamaBeenLaadeen”? Cel dan me ze bombardirajo z njegovimi slikami!(Ti smem kaksno poslati na tvoj naslov?) Ce bo to se potrajalo, bomo stari fantje lahko rekli: “ANDREJKA, to je pojem slovenske kvalitete…, ha, ha.., punca ne jezi se!
Vprasujes me kje sem bil? Menda je bil kriv planet Mars, zato sem se dobesedno malo odstekal! Glede na kraj svojega stalnega prebivalisca, sem se za en teden prilicno priblizal tvoji pokrajini, saj sem ga prezivel na tistem koncu, ki ga ponosno imenujemo Slovenska obala. Vceraj-teden sem se plaval v morju, potem pa je bil veter prehud za nadaljne podvige. Sicer sem v povprecju dnevno prepesacil vsaj tri ure, priblizno toliko casa prezivel v bazenu in pripadajocih “brbotalnikih”, 1,5 ure spoznaval jogo (joj, kako so pokale kosti,), se obseval z dozo do 1 liter Refoska dnevno, itd… Ne bos verjela, spet sem se preprical, da v “dezeli Refoska” vlada pravzaprav neizmerno pomankanje te plemenite tekocine. Domacini v Piranu pravijo, da je Teran le malo slabsi Refosk, za kar vem, da se ne bos strinjala. Za ilustracijo, le redka ostarija premore to tekocino v renfuzi (t.j., da ga je proizvedel kmet) za ceno 1300 SIT, v Portorozu pa dosega liter industrijskega proizvoda s tem imenom (Vino Koper) na prostem trgu celo do 2200 SIT.
Zdaj sem ze spet nekaj dni v kruti realnosti vsakdanjika , pa se nisem povsem prisel k sebi… Nekaj mi grozijo, ker sem v sluzbi v veliki zamudi glede rokov, pa sem pri sebi izkjucil tipko “Insert” ter vkjucil “Esc”.
Prisrcen pozdrav vsem,
Pepi
Dobro jutro, Andrejka.
Ja, včeraj si naredila zlomka, res si naredila enega najlepiš dni vsem forumovcem, ki smo “bili gor”, pa nismo mogli “dol”, pa smo letali sem in tja in nismo pravzaprav vedeli, kje je naše pravo mesto.
Andrejka, tisočkrat ti hvala za tako lep dan, kot si nam ga včeraj ponudila. Ne vem, koliko bom danes prisotna, no, malce sem se že sprehodila sem in tja, ker si nisem mogla pomagati!!!, ampak, čaka me včeraj zaostalo delo, ki ga tudi do večera nisem uspela opraviti. Imejte se lepo (malce vas zagotovo pokukam, ker drugače sploh ne bo šlo, ampak čisto čisto malo).
In, če pride Jani, oh Jani, javi se. Si pa nekaj zamudil, če boš utegnil, boš seveda tudi ugotovil, kaj si zamudil!!!
Pozdavčke, tebi Andrejka posebnega, ostalim forumovskega,
Marija
Zalla
tudi meni je lepše z prijaznimi ljudmi, če je negdo trdosrčen kot praviš ima zato svoje razloge, za kater pa morda sam niti ni kriv. Iščem pač sorodne duše, ker mi je z njimi lepo, to je pač naravno. Je pa ta svet tak, da smo tukaj različni ljudje in tako je tudi prav. Če si se pridružila naši druščini potem smo se našli. Zato ostani z nami (a ni to neka pesem?).
Hubert
Pepi , dobro jutro !
Kar prevec hvale , ampak , njammmmm , kako dobro de moji lacni dusici !
Kar tako naprej , posebno od vas starih fantov 😉 Ce prav natancno preberem tvoj post , lahko celo sklepam , da spadas (po temle dopustu) med dobro ohranjene stare fante. Nic trebuscka , malo sivckov na sencih (tudi plesica je prav ljubka za nas stare punce;))) pa ogromno dobre volje in smisla za humor !
Ti kar salji , kar mislis , saj moj naslov znas dobit ven , a ne ? Bom zelo vesela novega prijateljstva ! Saj v katero smer moras pogledati , pa ze itak ves ! Je lepo tu pri nas , ne ?
Prezivi lep full deloven dan , malo produktivnejsi od mojega vcerajsnjega !
LP A.
Draga marija !
Jani-ja mislim, da ne bo do ponedeljka , ker ima službeno pot (morje …..)
Tako da verjamem da bi bil sigurno še bolje popestril …..zadevo (tako ,da določene punce je danes prepustil meni , ha..hi..ha..hahahahahaha ).
Upam,da v ponedeljek ko bo prebiral to ,ne bo zameril…
lep pozdrav
“Štumpantl”
Dobro jutro , Marija !
Ja , vceraj je bil res dan za bogove !
So me doma sprasevali , kaj sem tako dobre volje , vsi trije , hci Eva , njen decko in moj Gospodar so hoteli vedeti , kaj za en forum je to , da bi se oni malo sem gor !
No in me kar ni strpelo notri , sem morala malo ven , po spezo – pravijo pri nas , pomeni pa nakup , torej – v Merkator c. – pa sem bila tako dobre volje , da sem se na sparanje pozabila pa sem si nekaj kupila .”Usnjene” hlace (fals usnje , da ne bo pomote , smo “revni prebivalci planeta Zemlje” ;))) No in danes mi pravi “zet” Andrejka , sej si ku rokerica! .Sem mu bila full hvalezna , da je spustil “stara”.
Tudi jaz bom danes malo po principu “sad me ima sad me nema”. Nasa Masa se ni ozdravela, jo moram spet peljati k zdravniku , pa pridem tudi nazaj !
Zaenkrat , lepo se imej !
Pa ti odpri eno novo za danes !
LP A:)))
Dan Štrumpi! Tisto o “pihanju na dušico”…se pa strinjam s teboj. Pa tako pogrešam Janija, pa njegove očarljivo hudomušne odgovore…Ah, pa da o pihanju na dušico ne govorim…Mi je pobegnil na Krk…Od tu zgoraj ga zasledujem…čeprav mi ne uspeva preveč…”od višine se zzzvrrrtiii…Ops, sem skoraj padla.
Lep dan in veliko sončka vsem!
Angel
PS: Povej no, Štrumpi, a sta šla z Janijem na pivo tisti dan…sem firbčna…no tako, čisto malo…
Tu sem jaz bi tudi malo pihal na dušice, včeraj sem prav sopihal, kako je bilo že tisto vonjave pa ušesne mečice pa po vratu navzdol. Od silne pošte sem bil razburjen pol pa še vzburjen. Nekatere “teme” so super če so dolge, da pa je dobro predolgo pa se ne smeš sekirati, tisto ta kratko je žalost.
Hubert
Hubert,
nekdo je odprl temo “Kaj je ljubezen”, nekaj sem na to temo že skušala odgovoriti, nekaj pa odgovarjam tebi: ja, ljubezen je tudi pravi vonj, nežni, na prvem mestu.
Da pa bi me ti danes vonjal – nak, ne boš. Tako povem tudi doma – nak, ne boš. Potrudi se še malo!!!! Misliš pa lahko – seveda, to ti je pa vedno dovoljeno, ha, ha!
Pozdrav,
Marija