Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo oči – beločnica polna žil

oči – beločnica polna žil

Spoštovani, pri 50 me zadnje čase mučijo oči, beločnica je prepredena z rdečimi žilicami, oči so ne ravno boleče, ampak tak neprijeten, utrujen občutek imam. Kot da jih ne morem spočiti. Res je, da imam v službi delo z računalnikom 8 ur, pa še doma kaj delam na računalniku. Od zdravil redno jem samo Eltroxin zaradi premajhnega delovanja ščitnice. Preden grem k zdravniku, bi rada še vaše mnenje.

Hvala in lep pozdrav

Ste vedeli, da so oči in jetra povezani? S starostjo se stanje naših jeter slabša, saj so jetra “tovarna” za predelavo strupov. Jetra si lahko tudi redno čistimo, poiščite prispevek na forumu.

V vašem primeru pa lahko pride do rdečih oči zaradi prevelikega napora (res preveč gledate v ekran, to se ne bo dobro končalo!) ali alergij.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni,

v levi beločnici imam majhno piko vidno v ogledalu. Nekako me žuli oz. skeli. Opazil sem jo pred parimi dnevi. Vidim dobro, prav tako v vidnem polju ne opazim spremembe. Zanima me kaj bi to lahko bilo, oz. če je star resna.

Hvala LP

Spoštovani!

Odgovorim vam lahko samo na podlagi Trad.kit.medicine.Z njihovega vidika so težave z očmi lahko povezane z jetri, zato bi se bilo smiselno vprašati koliko obremenjujete jetra.Jetra so filter za vsa naša čustva, obremenimo pa jih seveda lahko tudi z napačno prehrano in izpostavljenostjo toksinom.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close