Najdi forum

Obvezno branje

Vsi tisti, ki brcate v temi, dobro preberite ta članek. Malo se zamislite kaj počnete, in mogoče boste našli ključ do vašega uspeha.

Ta stavek vam veliko pove:

“Metalcu krogle se vidi, da je metalec krogle, maratoncu se vidi, da je maratonec, in nekomu, ki redno in učinkovito trenira, se vidi, da redno in učinkovito trenira. In nazadnje… nekomu, ki ne počne ničesar, nikdar ne trenira ali stori kaj koristnega za svoje zdravje, se tudi vidi, da ne počne ničesar… z vsakim dnem bolj.”

LP

Sem ga že prej prebrala. In čisto vse je res. Ni nikakršnih skrivnosti. Vse je le delo in pot k cilju.

Pogumno naprej želim vsem, ki ste se odločili nekaj narediti zase, pa čeprav morate, tako kot jaz, včasih sami sebi dati brco v zadnjo plat.

kiki

samo komentarcek
bolj ko prebiram tisto stran, si ogledujem slikice tistih narcisoidov in prebiram treninge bolj mi je jasno da nekateri svojemu telesu posvecajo prevec pozornosti in ga povelicujejo.

glavo stavim da bi si taksen clovek raje z motorko odrezal glavo kot postal invalid ali bognedaj paraplegik. hmm le kaj bi drugega pocel v zivljenju…

Tudi meni je motivacija čisto padla dol. Ja, vztrajati je treba, vendar, če nimaš več motivacije, potem je joj in meni se to dogaja. Enostavno verjetno mi ne ustreza tak način – bom poskusila s fitnesom in manj OH, vednar ??? Nekako v nekatere stvari nisem nikoli prepričana.

Lepo prosim, pa ne se držat vsake stvari, kot jo preberete. Poberite samo poanto.
>>>>>>>Brez dela ni rezultatov.

Kot je rekla Kiki. Važna je poanta. Slikce so nepomembne.
Noben se ne more namesto nas, rekreirati, manj jesti, ……..
To mora narediti vsak sam za sebe, če se želi primerjati s tistimi, ki to delajo.
Drugače bo ostal tam kjer je ali še slabše, preskočil v še težjo kategirijo.

lp

New Report

Close