Najdi forum

Najprej bi vas vse lepo pozdavil !

Star sem 18 let in trenutko sem v zelo hudi duševni oz. psihični krizi! Imel sem dekle s katero sva bila skupaj skoraj dve leti,ZELO sem jo imel rad in še vedno jo ljubim pa čeprav nisva skupaj! Dogovorila sva se da ostaneva prijatelja ampak to boli! Pravi da me ima rada in še kar imava vsake toliko časa svoje trenutke ko se prepustiva eden drugemu-saj veste kaj mislim! Dostikrat sem ji rekel da poskusiva znova ampak nič ni od tega… ampak ne zato,ker me nebi imela rada ampak še sama ne ve kaj bi sama s seboj!
To ni edini problem, ki ga imam! Najboljši prijatelj nima več časa zame, ker je spoznal dekle in večino časa preživi z njo AMPAK mu ne zamerim ker je tudi on bil v hudih problemih, ker mi je vse zaupal in mu privoščim dekle! Ampak na koncu vsega tega ostanem popolnoma sam in na žalost mi dostikrat po glavi roji misel po tem,da bi se ubil! Nisem sposoben končati šole-saj zaenkrat nisem psihično sposoben! Doma imam finančne probleme in res ne vem kaj naj naredim???? Mogoče se nekaterim moji problemi zdijo smešni ampak mene so TI problemi in še ostale stvari čisto zbile na tla in zelo težko preživim vsakdanjik! Upam da bo to pismo prišlo v prave roke in da bom dobil odgovor nanj kajti imam občutek da me nihče več ne razume…NITI LASTNA MATI 🙁 !!!!!!

V upanju na odgovor vas lepo pozdravljam in vsem ostalim, ki imajo kakršne koli težave želim OGROMNO sreče!

Uničeni cvet

Spoštovani Branko, vaša mladost vas ni povsem nič zaščitila pred trpljenjem, ki ga doživljajo tako pogosto tudi precej starejši od vas.Ko bodo prve bolečine mimo in se boste spominjali le prijetnih trenutkov vajine bivše zveze, boste bogatejši za izkušnjo in bostebistveno laže sprejemali nove čustvene izzive.Dotlej pa malo stisnite zobe,vsak dan bo manj hudo!

Dragi Branko!
Prebrala sem tvoj problem in se sama nekako nasla v njem. Tudi jaz sem imela podoben problemcek in zato me je tvoj klic na pomoc se toliko bolj ganil. Ce bi se rad pogovoril, pa ceprav ne s strokovnjakom mi lahko pises na mailcek: [email protected]

Lep pozdrav
M!

New Report

Close