Najdi forum

Živijo,
ne vem kje naj začnem…najbolje da na začetku….s fantom sem že 6 let in ga imam rada toda ni več zaupanja v meni in si nikakor ne morem pomiriti kaj se je zgodilo prejšno leto…namreč dobival se je z dekletom, ki sta se dobesedno “kurla” drug drugega namreč po njegovi napaki sem to zvedla….in seveda vse priznal da z njo ni bilo nič več kot samo to da sta se dobila 2x in šla na pijačo…v meni pa govori da ni bilo samo to…seveda se je potem vse pomirilo ….do letos 14. feb. za valentinovo mu je poslala sms da mu želi vse naj naj za valentina…na kar pogledam če ji je on tudi odpisal in ji je odpisal da tudi on njej želi vse naj naj…in da je že čas da se dobita na kavici….seveda on tega ne ve, da jaz to vem…..ne vem kaj naj naredim ..če ima kdo kakšen dober nasvet bi mi zelo dobro prišel….

by
Vesna

Vprašaj ga če je vajina zveza od tega trenutka naprej tako odprta da se lahko dobivata tudi z drugimi potencialnimi partnerji na kavicah in podobno.
skratka povej mu da veš …

če dela to kljub nevarnosti da lahko izgubi tebe mu očitno ne pomeniš dovolj
in bo ugotovil kaj je izgubil šele takrat ko te več ne bo

pogovori se z njim glede tega – ker verjetno sama veš kam vodi tako dobivanje na kavicah … on pa tudi

drži se in ne izgubi samospoštovanja toliko da mu pustiš da počne tebi to naprej

vsak ravna odvisno od svojega značaja, jaz bi ga vprašala: a si že šel na kavo s tisto Francko al kaj je že? In odvisno od odgovora bi si pomagala dalje (mogoče tudi v obliki prepira), da vidim, koliko mu pomenim jaz in koliko ona. Nikakor pa ne bi bila tiho in sama zase tuhtala, kaj zdaj. To je boleče in mogoče čisto nepotrebno boleče. Edino ena ovira je – brskala si po njegovem GSMju. Torej ga vprašaj raje bolj nevtralno. Če jo kje kdaj vidi ali kaj.
Glede na to, da mu je ona pisala prva, in da ni tega zbrisal, pa lahko sklepaš tudi, da ima čisto vest. Potem bi bil boljši nasvet, da vse skupaj pozabi. Glej, če mu je pisala, pomeni, da ima on možnost, hoditi z njo, pa hodi raje s tabo. Torej te ima rad, vsekakor rajši od nje. Drugače bi vaju zamenjal. Pa noče. Izbral si je tebe. No, jaz bi mu kljub temu uprizorila kak cirkus, tak zagaman značaj imam pač, pa da malo poživim stvar in da se imam priložnost pričkat. Ampak tebi ni treba.

Podobnih odgovorov si prebrala že na tone, vsaj če redno bereš forum. Torej, predvidevamo, da si brskala po njegovem GSMju, kar se ne dela… Ja bila pa si v stiski in si se morala nujno prepričati, kako je s tvojim ljubim… In našla si nekaj, kar ti je prišlo zelo prav, da trpinčiš svojo dušo in predvidevaš… A misliš, da tvoj ljubi ne bi zbrisal smsa, če bi imel kaj za bregom? Saj ni tako naiven a ne? No jaz priporočam starodavni nasvet, brez ovinkarjenja in manipulacij, POGOVORI SE S TVOJIM DRAGIM!!!! In to iskreno in odprto…

No, takole. Lahko tudi vse skupaj vržeš čez levo ramo in se ne sekiraš.
Predvsem pa ti polagam na srce, da se ne ukvarjaj s tako nizkotnimi zadevami, kot je brskanje po mobitelu svojega dragega. Ljubezen naj bi temeljila na zaupanju in če tega ni, hm… Je to sploh še ljubezen? Razmisli.

hani

Čisto na kratko ti bom povedala moje mišljenje. Tudi jaz imam prijatelja s katerim grava kdaj pa kdaj na kavo, pa to še ne pomeni da varam svojega fanta. Pa tudi jaz sem že dobila od njega tak sms in tudi on od mene (kdaj greva spet na kavo). Pa nočem niti podrazno prizadeti svojega fanta, vendar vem da če bi sms videl, bi bil gotovo v dvomih in naredil iz muhe slona. Torej, ne zganjaj prevelike panike ker jo lahko sploh ni!

LEP DAN

New Report

Close