obupana
s fantom sem skupaj tri leta, s kratkimi premori!imam ga zelo rada ampak sem že čisto obupana!prevaral me je že štirikrat!jaz sem vedno bila doma in sem ga čakala !od ene je staknil gonorejo, s katero se jaz na srečo nisem okužila!vse sem mu oprostila!mislim, da glede na to, da on sam sebi ne more zaupati, kaj bi z nama, je postal zelo ljubosumen in me že parkrat udaril!zmenila sva se, da poskusiva znova – pozabiva preteklost!ampak sedaj ko se je malo umiril, je zmeraj slabe volje in ne ve kaj hoče!kakšen nasvet, kaj naj naredim, da bi nama bilo lepo?
Loni, tukaj pa ti zelo težko svetujem, kajti če iz svojega pisma ne znaš razbrati kaj naredi, potem ti ne bo noben nasvet pomagal.
zakaj je ljubezen tako slepa?
če boš razumela tale stavek, ga bom pa napisal.
Pojdi že ženska in to čimprej, daleč stran.
primož
Glede na to, kako se je fant obnašal v preteklosti, lahko sklepaš tudi, kako se bo v prihodnosti. Spreminjanje je dolg proces in ne gre to čez noč. Velikokrat si mu oprostila in ga vzela nazaj, zakaj bi se potem spreminjal?
Pravijo, da se vse da rešit, toda obstaja seznam odnosov, kakršnih se je bolje izogniti – prisotnost alkoholizma, nasilja (fizičnega in verbalnega), varanja in kroničnega laganja. Svetujem ti, da se resno pogovoriš sama s sabo in začneš brati knjige o samospoštvanju in kako imeti rad samega sebe. Potem boš točno vedela, kaj moraš storiti.
“Vama” ne bo nikoli lepo. Predvsem ne tebi, če boš ostala z njim. Sem prepričana, da globoko v sebi to veš a si nočeš priznat. Zakaj se ga tako oklepaš? Saj ti vendar zdrava pamet pove, da ni vredno zapravljati časa! Ne bo se spremenil! Lahko se še tako trudi, slej ali prej bo spet udaril na plan njegov karakter. Ker te ne spoštuje. Ker se tudi sama ne ceniš dovolj…