Najdi forum

Tukaj sem, ves čas. Vendar se mi je kar nerodno oglašat, ker sem obtičala na nekem status qou.
Da malo osvežim svojo zgodbo: začela sem novembra, šlo je super nekje do predbožičnih praznikov. Z 75, 5 kg sem prišla na 71,5. Nato me je zanesel prosti čas, pa druženje in hrana. Pridobila sem kilogram in mislila, da spet začnem po praznikih.
In sedaj se že mesec in pol vrtim na 72-72,9 kg. Malo gor, malo dol. Vzdržujem težo, čeprav je želim izgubiti. Nekje 7-8 kg bi še rada dala dol.
Dajte mi, prosim, pogum, spodbudo, brco v r*t. Karkoli, samo, da se mi spet zgodi klik in bom na nižanju teže.

Hvala, da ste me brali!

Tud jaz 🙁
Dejva se sami nabrcati v rit! Jaz sem bila sicer ful pridna in sem lepo shujšala. Potem sem si pa zadala še 4kg in kar ne gre. Zdaj malo stagniram. Pa sej mi ni panike, dokler se ne redim, samo vseeno. Kam je šla moja volja????
Zdej pa resno, od danes naprej že spet akcija- nič prekrškov in veliko hoje, pa bo.
Kakšen je tvoj plan?

Predstavljajte si kako dobro boste izgledali s temi 7-8 kg manj in da bo počutje potem še boljše kot je zdaj. Pa da ves trud do zdaj ni bil zastonj! 😀
Lahko pa si najdete konkurenco – kakšno prijateljico, ki tudi hujša ali pa kaj podobnega

Oliva popolnoma se strinjam s tem kar je napisal nonimus. Predstavljaj si, kako dobro boš izgledala, ko o tistih odvečnih kilogramčkih ne bo več duha ne sluha. 🙂

Pa tudi druga ideja o konkurenci ni slaba. Ravno zadnjič sem se pogovarjala s prijateljico, ki je rekla, da tudi hujša in da pridno hodi v fitnes. Čeprav ima že zdaj postavo o kateri jaz le sanjam … in sem si mislila, če ona hoče in pridno dela zato, da bo izgubila še tiste 3 ali 4 odvečne kilce, da bo izgledala še boljše, se bom pa menda tudi jaz potrudila za boljši izgled! 🙂

Odloči se pa bo šlo, nenazadnje smo lahko tudi mi tvoja konkurenca! 🙂

Bom pa postala ljubosumna, čeprav to ni ravno v moji naravi. 🙂
Alim, tebi pa vračam brco! 😉

No, resno: HVALA! Klik se pripližuje z nevarno hitrostjo!

Zase vem, da moram najprej urediti večerje. Te me nesejo. Ne, da bi čez dan jedla premalo, mislim pa, da pojem preveč OH-jev. Še vedno. In zvečer, če se ne vzamem trdno v roke, bi jedla sam junk. Čokolade, majonezo s kruhom, kekse …
Ugotovila sem že, da me zvečer, ko je zame kritičen čas, najbolj nasitijo beljakovine z malo OHji.
Zelena solata s trdo kuhano jajco ali s krompirjem.
Ribe iz konzerve z malim kosom doma pečenega kruha.
2 pečeni jajci s česnom in – spet – malim kosom kruha.
In podobno. Če OHjev ni, pojem PO večerji še sigurno kaj čokolade. Iz malega “kaj” se rado spremeni v vsaj polovico, če že ne celo 100 g mlečno čokolado.

Torej:
– poštimam večerje
– pazim, da pojem več kvalitetnih beljakovin
– začnem spet z REDNIMI sprehodi (ti so ostali, le da so sedaj čisto po trenutnem navdihu).

Evo, spet sem TU. 🙂

Lahko se pridružite skupini na Facebooku, ki hujša po ločevalno, pomaga pa si z gibanjem in s pravilnim mentalnim pristopom.
http://www.facebook.com/pages/90-dnevna-dieta/128107810588620?ref=ts

Recepte z jedilniki lahko najdete na strani:
http://90dnevnadieta.com/?page_id=68

Marina

Takole.
Danes imam 72,8 kg. Ciljam na izgubo teže od 0,5 do 1 kilograma na teden.

Alim, si z mano? Kje ste, konkurenca? ;)))

Evo konkurenca: Ob novem letu sem imela 75 kg. Trenutno sem na 72,6 (pri 169 cm) in imam plan tud cca 0,5 kg /teden oz. 2kg/mesec.

Zdravo punce!
Tudi jaz nikakor ne morem več sneti dol teh zadnjih kil. V devetih mesecih sem shujšala 25 kg, to je bilo do novembra, od takrat naprej pa še samo 2 kg. Dobro, okoli novega leta je bilo malo goljufanja, pa ne s hrano ampak malo preveč nazdravljanja.
Skratka, ne gre vec nikakor in to mi že rahlo para živce, ker precej pazim kaj pojem.Trenutno imam 76kg, morala pa bi shujšati še vsaj 3kg.
Nekih kiksov, ki jih delam se zavedam.
1.Predvsem definitivno premalo pijem, pozimi mi nekako ne gre, se bo treba prisiliti.
2.Redno bo treba zajtrkovati, včasih pozabim, potem pa ne jem do 15h…….napaka vem
3.Moj glavni obrok je zvečer. spet narobe, kljub tem da jem meso in zelenjavo.
Torej, moram lepo razporediti hrano čez cel dan po manjših obrokih pa bo šlo. saj vse vemo kaj delamo narobe……in rabimo brco v rit, ampak je fno takole malo tipkati in se jeziti sam nase, haha.

ojla dame 🙂

še ena, ki je obtičala … najprej 11 mesecev za 17 kg… nato 1 mesec za 5 kg … zdaj pa sem dodala rekreacijo in sem pridobila 1 kg 🙂
sicer se zaradi tega enega kg ne obremenjujem, ker je pač nihanje v teži logično in upam, da se malce poznajo tudi mišice … a kot pravi fočka, para živce tale teža, ki ne gre dol …

včeraj sem začela jesti iz desertnega krožnika, torej sem porcije skoraj prepolovila … bom raje kaj lahkega za večerjo pojedla … ker sem zaradi poznega kosila (okoli 16,30) zvečer popila samo mleko …

gremo naprej zmagi naproti 🙂

Vesna100 in Fočka, vedve ste nama lahko samo za vzor in spodbudo!
Bravo punce, eno lepo borbo ste dobile1
Čestitke!

[url=http://lilyslim.com][img]http://swlf.lilyslim.com/E4h4p1.png[/img][/url]

hvala sofiya 🙂
drage dame, zdaj gremo na fazo 2 … dokaale smo si, da se da … in če je šlo lani, bo šlo tudi letos …
če deluje za eno, bo tudi za ostale 🙂

fočka, zadost je blo pauze, gremo naprej :):)

oh, ko bi vsaj pavzirala, pa sem razen nekaj dni v decembru ze skoz na dieti. Enostavno se je ustavilo, kot da se je telo navadilo na to prehrano in funkcionira normalno tudi z zmanjsanim vnosom hrane. Prej sem z tako prehrano hujsala po 3 kg na teden!
Obrokov skoraj da ne smem vec zmanjsati, edino bolj bom razporedila hrano cez cel dan.
Ma, bo ze slo nakako………….vsekakor bom jaz zmagovalec in ne moj speh!

Evo še mene, punce.
Pretekli teden je bil bolj tako-tako. Sem šla kilo gor (dve močni večerji) in kilo dol, tako da od ponedeljka do danes ni razlike. Ampak sem ponosna na to, da sem v preteklem dobrem mesecu izgubila 8 kil in do danes to obdržala, kljub temu, da sem po krizi začela spet normalno jesti. Sem se pa zalotila, da spet premalo pijem. Zato moram v naslednjih dneh spet posvečati večjo pozornost vnosu vode.
Pretekli teden sem končno spet naredila nekaj za svoje gibanje, tako da sem še dodatno vesela zase. Samo eno stvar še moram zase narediti: spet se moram začeti imeti rada. Dva meseca sem se počutila kot kup gnoja, zdaj pa se moram spet pogledati v pravi luči, se objeti in si reči: super punca si takšna kot si, ne spreminjaj se, le za svoje zdravje bolj poskrbi. In kot posledica tega se bom spet premaknila z mrtve točke v tisto pravo smer.
Punce, držite se, super vam gre. Saj telo se pa mora tu in tam tudi malo odpočiti. Boste videle, kako bo spet fajn, ko boste kar naenkrat presenečeno zagledale nižjo številko na tehtnici!

Lp

Evo mene ;))
Spet sem tu in spet sem z vami- hehehe
Ja še vedno me kar neki preveč hrana mika. Sem mulariji spekla pico za večerjo in itak se malo pocrkljala. Sej ma Lenka čisto prav. Ta teden je bilo -0,8kg. Do drugega ponedeljka imam namen zgubiti še vsaj toliko. Ma sej bo.
Že zdaj vem, da izgledam super! Po svoje sploh ne vem, kaj sem se zapičila v tiste 4 kg, sam sem trmasta- bolj kot moji celulitki :))

Mejte se rade in se tipkamo- valda. Ajde

lenka01 … drži se … super ti gre 🙂

alim, čestitam … bliskovit uspeh … seveda si upravičeno ponosna nase … drži se, zdaj je treba to težo tudi obbdržati 🙂

No punce, kje ste? OLIVA, kaj dogajaš?
Včerajšnji dan je bil kar se diete tiče uspešen, tko da juhej in gremo naprej!
Glave gor!

jaz imam že drugi teden kar nekaj prekrškov pri hrani (grižljaj tu, grižljaj tam), vendar sem šla prejšnji teden vseeno mal dol – očitno sem dovolj pokurila z nordijsko hojo 🙂
vseeno ne smem zaspat “na lovorikah”, ker ti gratis grižljaji res niso potrebni in sam čakam, kdaj bo tehtnica neusmiljeno in realno pokazala +, namesto -.
Vem, par dni pred menstruacijo imam vedno potrebo, da neki grickam… kr neki… pa še vreme je turobno….aja – i z g o v o r i !
nič – za danes in naslednja dva dni sem si zapisala jedilnik.

Trudim se, kar gre.
Jedilnik še vedno ni tak, kot bi si ga želela, se pa izboljšuje. Delam na tem, da ujamem pravi ritem, ki sem si ga zastavila.

Vas pa občudujem, punce! 🙂

odlično nasmejana 🙂 prvi uspeh se že vidi …
važno je začeti in najti pravo mero zase … preveč idealno bi bilo, če bi se človek zvečer odločil za hujšanje, zjutraj pa bi vse delovalo brezhibno …čeprav bi nam to najbolj pasalo 🙂
zato se nikar ne obremenjuj, ker tu pa tam prigrizneš … počasi si boš začrtala jedilnik in se ga držala … občasno si že v sam jedilnik vključi kak sladek grižljaj … recimo, če v nedeljo planiraš, da boš za družino pekla pecivo, potem si določi vnaprej, katero boš pekla (malce pobrskaj po temi niskokalorični recepti) in koliko ga boš ti pojedla … ti bo lažje, pa tudi ni potrebno, da se človek odreče čisto vsem užitkom na tem svetu 🙂
menstruacija je pa poglavje zase, takrat rabimo nekaj za pocartat se 🙂

važno je, da se pokaže vsaj malo minusa, tako za motivacijo …
če si zastaviš kot maraton, potem je vsak kg minusa velik uspeh 🙂

evo moj suma sumarum …15.02. potegnila črto, preteklo je eno leto od začetka tekme s kilami … rezultat -22 kg, -31 cm v pasu, – 16 cm v bokih, -3 cm v mečih, kar sem zelo vesela, ker imam težavo najti celo gležnarje, ki bi bili malce višji in bi jih lahko zapela 🙂

3x tedensko v 2 urno hojo vključim 10x po 1 minuto teka … zame je to ogromen napredek, sem kar sama nase ponosna 🙂

New Report

Close