obračanje glavice

oj punce!

naša pikica (stari smo 15 tednov)zadnje dni tako obupno obrača glavico v levo ali desno (skratka vstran od mojega telesa) in proti tlom, ko jo imamo v naročju, da je joj…pravtako ob hranjenju, da se prav namučim, da ima glavico lepo naravnost in da poje svoj obrok…ko jo je danes babi držala bolj pokonci, je bilo ok

a ima katera še podobne težave in kako naj to odpravimo?

pa še nekaj, čez dan smo v vozičku ali bungeeju in ko jo primeš za rokici, se kar potegne skupaj in se hoče dvignit…ali je že mogoče čas, da jo začnem za par minutk posedat?

lp, Deja

To z obračanjem glavice se je dogajalo tudi mojemu sončku! Še zdaj-imel bo 6 mesecev,včasih prav noro obrača in “vrti” svojo glavco; tako, da po mojih izkušnjah ni razloga za skrb. Moj sinko, pa je hotel “sedeti” že pred 3.mesecem, zato je pač sedel podprt z blazinami. Pediatrinja je sicer rekla, naj bo čim manj v polsedečem (zaradi hrbtenice), ampak mali ni in ni hotel ležati-niti v vozičku!, zato … je sedel:) Tako kot pravijo: ne zaviraj otrokov razvoj- če hoče biti bolj v dvignjenem položaju, ga dvigni.
Od prijateljice hčerkica je ležala do 4-5 mesecea. Vsi so različni.
O.K sorry, sem mal zablodila.

Lp

New Report

Close