Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Obnova kopalnice-masažna kad

Obnova kopalnice-masažna kad

V kratkem ima namen popolnoma adaptirati svojo kopalnico. Zanima me če ima kdo od vas masažno kad, ker namreč razmišljam, da bi jo imel. Kako ste zadovoljni z njo? Kateri tip imate in kolikšna je bila cena ob nakupu? Denar mi sicer sploh ne predstavlja problem, a vendar rajši slišim še izkušnje uporabnikov.
Hvala za vse odgovore.

problem teh kadi je, da je nemogoče očistiti masažne šobe in posledično se v njih zaredijo bakterije in glivice. Tudi cena je kar visoka okrog 500.000 sit. Odločitev je seveda tvoja. Sam sem se odločil za klasično.

Kaj pa montaža te kadi koliko pride približno, kaj veš? Pa poraba el.energije?
Aja, koliko pa pride približno navadna bana, jaz to nič ne vem o teh cenah.
LP

Že stokrat sem si rekla,da ne bom več dajala nasvetov,ker me potem itak vsi spluvate ampak naj bo.Prvič se masažne šobe DA očistiti,ker se posebej za to kupi posebno dezinfekcijsko sredstvo.Vsaka masažna kad ima vgrajen dezinfektor.Kad napolniš (vsaj 5 cm čez šobe,ker drugače zaradi varnostnega sistema ne dela),vliješ noter dezinfekcijsko sredstvo in pusti laufat 1o minut.Toa narediš približno 1x na mesec.
Zdaj pa k cenam.Vedeti moraš,da imaš masažne kadi z različnimi opcijami.Najcenejša je kad z vodno masažo ter za vzidavo(od 120.000 dalje),naslednja je opcija z vodno in zračno masažo(cca 200-300.000 sit),tretja opcija je najdražja in sicer kombinacija vodne,zračne masaže ter mikrošobe za masažo hrbtenice(od 500.000 sit dalje).Zadnji dve opciji se skoraj praviloma kupita z oblogo(zaradi skupka elektronike-če se kaj pokvari,kad lažje popraviš),če pa kad obzidavaš,je priporočljivo vgraditi rešetko za prezračevanje motorja.Pri kadeh višjega cenovnega razreda je možno po želji naročiti še podvodno lučko , računalniško vodenje masiranja,dodatni grelec,dodatne šobe, slap za polnjenje kadi in še kaj bi se našlo.Pri izbiri je pomemben tudi proizvajalec,če npr.izbereš teuco,boš sigurno kad preplačal zaradi firme(Teuco je kot recimo mercedes med avtomobili),če pa izbereš Kolpa San,bo kupil kvalitetno robo za razumno ceno.Odločitev o ceni ter opcijah je torej tvoja odločitev.
Aja pa še to.Kopalne kadi brez masaže torej navadne lahko kupiš že od 30.000 Sit dalje.

Najlepša hvala Petra za toliko informacij. Vidim da si res na tekočem kar se tiče teh zadevščin. A morda veš kje pa recimo prodajajo te kolpa san kadi, ker se bom odločil 100% za to srednjo opcijo vodno-zračna kad? Morda veš za kakšni spletni naslov ponudnika tu pri nas v sloveniji?

Hvala stokrat.

Točnih naslovov spletnih strani ne vem,lahko pa uporabiš iskalnik in greš na Kolpino stran,drugače pa mislim,da po Sloveniji večina trgovin s keramiko ponuja v svojem programu tudi Kolpo.Seveda ni tu samo Kolpa,ampak tudi drugi proizvajalci.Priporočam ti tudi italijansko firmo Glass,zastopniki ter uvozniki pa so San 21 d.o.o. Novo Mesto(imajo tudi svojo spletno stran).Pa še nekaj izogibaj se Bauhaus-a in Baumax-a.Tam prodajajo Sanotechnik,to pa je najslabša kvaliteta kar poznam teh zadev in tega ni malo.No Sanotechnik je v bistvu Keor Maribor.Ni vredno,odločil se boš pa seveda sam.Dober nakup ti želim!

DOLNOV Kranj
spletna stran: http://www.dolnov.si/

Petra !

Eno vprašanje še: kako je kaj s pokvarljivostjo motorja? Se ta zadeva rada kvari?

Hvala.

Hvala Mi !

Imamo tako kad, kombinacija voda-zrak. Kadar jo uporabljamo zelo paše, je okej, ampak saj veš, ko imaš ne uporabljaš toliko, kot bi, če je nimaš.
Žal cene ne vem več, vem le to, da ni bila poceni, ker je kombinacija voda -zrak.
Svetujem ti le še to, če imaš možnost-veliko kopalnico, vstavite masažo v večjo kad, nam je le to žal, da kad ni vsaj za dva, potem bi jo sigurno večkrat uporabljali.

Bravo Petra zelo okej si tole napisala!

mmamica !

Se vam je že kdaj zgodilo da se vam je kaj pokvarilo pri masažni kadi, motor, drugi deli? Je tu kakšna garancija?

Hvala vnaprej za odgovor.

New Report

Close