OBMP – IVF 2024
@Anonimno 10501 oba s partnerjem potrebujete veljavno napotnico za zdravljenje neplodnosti. Če je ta, s katero sta šla v Lj še veljavna jih prosite, da jo sprostijo nazaj v sistem, sicer pa osebnega G in osebno zdravnico prosite za novo napotnico.
Nato se naročite za prvi posvet v Postojno. Na ta posvet prinesete čim več izvidov iz Lj, sploh če so sveži (v Lj lahko zaprosite za kopijo kartona). Potem se boste dogovorili ali je potrebno opraviti še kakšno preiskavo in glede postopka naprej. Ko boste vse uredili vas pošljejo na konzilij in potem greste v postopek.
Katkixa, 26.09.2024 ob 19:27
A ste že kaj delale test? Prenos sem imela 17.9 in sem danes popoldan delala. Pokazala se je rahla črtica, ne upam si preveč upat…
Meni je ena punca na 2 IUI prijazno svetovala naj si že kar rezerviram termin pri zdravniku za naprej – če IUI ne uspe – drugače se res kar dolgo čaka. Torej jaz sem se pri drugem IUI-ju že prijavila na razgovor za IVF ( so mi ga dali čez nekje 3 mesece- v kolikor je IUI uspešen pa ga pač prekličete) vmes smo imeli še tretji IUI – tudi neuspešen. Tako smo potem junija ko smo imeli razgovor že vedeli da gremo na IVF – vmes so imeli počitnice, tako da sem zdaj že na kontracepciji za IVF. Prvi IUI pa sem imela letos februarja.
Zdraviva pa se v Mariboru. Nevem če je drugje mogoče kaj drugače.
In pa veliko sreče z IUI <3