OBMP – IVF 2024
HHL, 17.09.2024 ob 17:22
Minini977, 17.09.2024 ob 14:21
HHL, 17.09.2024 ob 08:55
Minini977, 10.09.2024 ob 22:48
HHL, 10.09.2024 ob 11:05
Živjo 🙂 Je imela katera prenos 2.9.?
Jaz. ?♀️ Zamrznjenčka.
Sporoči prosim rezultat, verjetno sva se vidli na Beti danes zjutraj 🙂
DRŽIM PESTI
Hvala za dobre želje, ampak je bil moj izvid žal negativen. Čeprav sem pričakovala, me je vseeno zelo potrlo, ker je bil to moj zadnji zamrznjenček. 🙁 Mogoče sva se pa res srečali, jaz sem bila pomojem zadnja, ker sem prišla nekaj minut čez 8.
Kako je bilo pri tebi, pozitivno? 🙂
Ojoj Res mi je žal:( upam da naslednjič rata. Ja, kljub vsemu vedno ostane zrno upanja da pa mogoče bo.
330 sem imela beto. Zdaj pa nove skrbi naprej… lani sem imela namreč zamujeni splav v 10.tednu, tako da zdaj samo upam da bo vse ok.
Držim pesti zate! ❤️
@Minini977 nisem še v postopku, tako da vsega ti ne znam odgovoriti.
Zame je plus ker je blizu, vedno dobim parkirišče, pa zdi se mi, da so se bolj posvetili do zdaj – so določene preiskave ponovili, pa ne napotili na histeroskopijo in genetiko, kar se G v Lj ni zdelo smiselno.
Trenutno čakam na konzilij.
Edini minus je ta, da sem na skoraj vse posvete čakala na vrsto eno uro ali več po določenem terminu (edino na zadnjem sem bila ob uri na vrsti).
Na prvi posvet sem čakala cca mesec dni, potem preiskave so pa vezane na M in se mi je malo zavleklo zaradi dopustov in ker me je M hecala.
zasanjana90x672, 23.09.2024 ob 07:45
Kdaj ste neučakane prvič delale test po prenosu? Danes sem 8.dan. študiram ali bi se jutri že kaj videlo/pokazalo….
To čakanje res tudi ubija ?
Meni je pokazal rahlo črtico 7.dan po prenosu 3-dnevnega zarodka (beta na ta dan 8,2). Od takrat se veča hvala bogu.
Anonimno 9118, 23.09.2024 ob 11:45
Hvala.
Kaj ste odstranile od prehrane v tem času? Za alkohol, surove ribe in jajca mi je logično…
Kako je pa s kavo? Kej ocvrtega lahko pojem?
Hvala za info in srečno vsem.
JAz mislim, da moramo poskusit čim bolj normalno naprej živeti ko cakamo +. Jaz si na dan privoščkm eno kavo, pa tudi kaj ocvrtega pojem.
Alkohola pa seveda ne. Pa spijem kakšen kozarec soka rdeče pese.
To je pa to.
Hmm, zasanjana zanimivo. Meni so do sedaj v Lj. vedno povedali in seveda potem tudi zamorili, ker so bili slabše kvalitete..tako da mogoče bolje da ne bi. In je bil potem zarodek dobre kvalitete?
Me pa zanima, kako je z zamrzovanjem v Lj. Zamrznejo kao 6. dan. Se pravi, da počakajo do 5. dne. Ali to pomeni, da so se razvili do blastocist?
@fruty9 če zamrznejo je gotovo blastocista, ker morul načeloma ne zamrzujejo. Ni pa nujno, da se do 5 dne razvije do blastociste.