Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Hvala vam.

Srečno 🙂

Tudi moj test je negativen ? sem žalostna in za nekaj časa bom zapustila forum, mogoče kr za vedno ?

Srečno vsem v bojih!!!

@planika joj zal mi je 🙁  ne obupaj, naslednjic ko uspe bo ok, mora biti :/ vzemi si cas….

No saj zato tudi jaz se jemljem z rezervo, cakam na hormonski test in nuhalno da bom res mirna.

@malin
hvala?in srecno na uz, imas drugi teden ce se prav spomnem? Drzim pesti da zagledas srcek!

@malin držim pesti za UZ!??

Imela sem krvnega, ki je bil seveda negativen. Težko sem sprejela…

Takoj sem se prijavila za zamrznjenčka vendar še ni odgovora. Kako hitro ponavadi odgovorijo?

Nisem pa še dobila M. Kako hitro ste jo dobile po prenehanju P&E? Je razlika, če gre za sveži prenos? Že 4 dni čakam. No, danes je prvič malo izcedka. Me pa tako glava boli, prav zanič se počutim – kot da imam čisto nizek pritisk ali pa nek sugar crash, samo da je v mojem primeru hormone crash ?

Tale stavka tudi mene skrbi. Že tako se dolgo vse čaka, to bi bil res dodaten udarec za vse v postopkih…

Drugače pa moram povedat, da sem se prav odločila, ker v službi nisem povedala. Baje so razvili vse možne teorije zakaj me ni, seveda najbolj verjetna je bila, da sem noseča. In ko sem prišla nazaj so vsi dobesedno buljili v moj trebuh, tisoč vprašanj kako sem, nekih objemov. Tako neprijetno se še nisem počutila. Ne razumem zakaj se ljudje ne brigajo zase.

Živjo, jaz sem še vedno v dilemi, kaj naj naredim. Čakam na menstruacijo, danes je 76. dan cikla. Opraviti bi morala HSG, imam aktivirano napotnico v Leonišču, menstruacije pa od nikoder. Ali lahko prosim ginekologinjo za kaj, kar bo sprožilo menstruacijo? Dokler ne potrdimo, da so moji jajcevodi prehodni pa ne bi probavala zanositi, da se ne zgodi spet izvenmaternična nosečnost. Nekako ne vidim več smisla v čakanju, sploh, ker imam lahko cikle dolge tudi 150 dni.  🙁

@anonimno7852 zal mi je za negativen test. Drzi se in pogumno naprej!

@smreka
zal mi je za tvoj negativni izvid, tezko je sprejeti, ampak upanje in moc se hitro vrneta. Obupat ne smemo ??glede sluzbe slisim pri nas za podobna vprasanja, res se ne znajo brigat zase. Kadar koga ni jaz ponavadi komaj opazim, ce pa ze, me pa en kakc briga zakaj ga ni. ??‍♀️ jaz sem namrec se kar na bolniski, jo koristim po priporocilu, pa tudi bolni smo ze ves ta cas – sin je ze dvakrat zbolel, potem se jaz.. se dobro, da sem out. Utrujena sem za znoret, pa se neka kvazi slabost.?‍?

@anonimno12
, ja v sredo naslednji teden imam UZ. Strah me je kaj se bo pokazalo. Madona starejsa kot sem, bolj sem prestrasena ? Hvala za ??? tebi in Smrekci ☺️

Beta, enkrat je mimimi se mi zdi pravila, da zajbljev caj pospesi. Preveri na google ali pa poisci njeno objavo.

Srecno vsem! V novih postopkih in v cakanju krvnega ali uz ?

Punce, vem da se je že pisalo okoli tega vendar trenutno ne najdem – ali kaj veste, se krvni potrditveni test lahko tudi opravi na kakšni meni bližji lokaciji?

Hvalaa

Ha danes je bilo na UZ prav zanimivo, da moram prav z vami podelit…ja danes je že moj 19. Dan ciklusa, saj ne da načeloma imam 25. Dan že M. ?…na UZje za zamrznjenčka hodim že od 10. Dne ciklusa,seveda na vsake 2 dni ?‍?…saj ne da imam 2uri vožnje do tam..

No od zadnjega UZ do današnjega pa so minili trije dnevi..ker je dr. Požlepova rekla, ker se nič ne dogaja in stvar miruje, da naj pridem čez 3 dni na UZ, samo, da se za sigurno prepričajo ali res ne bo ovulacije. No pa me včeraj zvečer tako špikne v jajčniku,da sem mislila, da so se vsaj 3 jajčeca sprostila, pa tista lepljiva prozorna sluz je tudi bila.

Pridem danes na UZ in omenim, da sm prepričana da je bila ovulacija. In gledajo pa gledajo, pa pravijo, da ni znaku da bi ovulacija bila ? ..no pa vseeno mi da dr. Test za ovulacijo, naredim test in opa pozitiven, pokažem, dr. Začudena ?…no pa le bom tudi jst prišla,do prenosa zamrznjenčka še v tem mesecu ? in upam na pozitivni rezultat, saj je moj edini ??…

S.p. vmes so mi hoteli že 3x prekiniti postopek ?

@lili76 ne vem če greš lah prou na napotnico, ampak jst sm šla v naš ZD samoplačniško in stane 5,5€ ?

Soncica, tebe pa res hecajo. Mi je zal, da se je tako zavleklo. In se dobro, da si dobila test za naredit. Srecno na prenosu ?

@lili76 jaz sem šla do svojega G in so tam opravili test brezplačno.

Se je mogoče katera v teh dneh prijavila na prenos zamrznjencka? Kdaj so vas narocili na prvi uz?

@Upanje v Lj običajno naročijo okrog 12 dne cikla, če imate kratke cikle obvezno napišite v mail, da vam dajo prej sprejem in UZ.

@beta seveda lahko vprasas zdravnico da ti da.dabroston,dulphaston,primut nor.ogromno opcij.jaz sam imela nazadnje enih dvakrat primolut.10 dni 3×1 na dan.takoj nasleddnji,al pa najpozneje 2 dni pol se vlila.

Odgovor na objavo uporabnika
Upanje…, 18.02.2024 ob 07:21

Se je mogoče katera v teh dneh prijavila na prenos zamrznjencka? Kdaj so vas narocili na prvi uz?

Jutri pričakujem kakšen odgovor. Ponavadi sem imela UZ čez teden dni od začetka ciklusa.

Zdravo, naslednji ponedeljek imam krvni test po prenosu. Pa me zanima ali takoj izveš rezultat, ali počakaš, pokličejo… ?

LP

@Mimimi541, hvala. Sem poklicala, na pregled me bo vzela šele čez dober teden. Upam, da bom s tem ciklom nato lahko šla na HSG. Kako hitro po prvem pregledu v Leonišču ste nato čakale na postopek? Ali te dajo na konzilij tudi za IUI ali samo pri IVF? Oba imava precej švoh izvide, tako da naju čaka vsaj prvo, upam da ne celo oboje. Čakam samo še na HSG, ostalo imava že vse.

V MB pokliče zdravnica enkrat po 13h in obvesti o rezultatu testa.

V lj moras ti poklicat.ti povejo kdaj,vecinoma po 13 uri.na stevilko ki je zapisana na ovojnici kjer je zapisan datum krvnega.

New Report

Close