Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana Oblikovanje telesa s pomočjo nasvetov specialista kirurga

Oblikovanje telesa s pomočjo nasvetov specialista kirurga

Strokovnjaki pravijo, da je z oblikovanje lepega telesa pomembno pravilno gibanje in prehrana. Drugi dodajajo še počitek in spanje. Nato obstaja še vrsta drobnih praktičnih nasvetov, ki so nastali na osebnih izkušnjah. Včasih delujejo odlično, včasih ne.

Na Med.Over.Net si želimo, da ponujamo konkretne, uporabne, preverjene nasvete, ki zajemajo celotno sliko. Zato smo v svoje vrste povabili strokovnjaka, ki se z oblikovanjem telesa ukvarja takrat, ko nič od zgoraj navedenega ne deluje, oziroma za to obstajajo ovire, ki jih posameznik težko preseže.

Miloš Milošević, dr. med., je specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, ki v ambulantnem centru https://www.estetika-milosevic.si, skupaj z ekipo strokovnjakov pomaga takrat, ko je potrebna celostna obravnava. Na forumu odgovarja na vprašanja kako oblikovati telo po masivnem hujšanju, kako se da odpraviti določene nepravilnosti, ki jih z vadbo ni mogoče, na kaj biti pozoren, ko razmišljaš o lepotni operaciji, o prednostih in tudi zadržkih.
Če imate vprašanje, vabljeni, da ga postavite ali delite svojo osebno izkušnjo.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close