Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa oblikovanje stegen,trebuha in zadnjice

oblikovanje stegen,trebuha in zadnjice

Ker sem se zredila me zanima kako se najlažje oziroma s katerimi vajami in kakšno prehrano znebiti odvečnih kilogramov in sicer samo na zadnjici, stegnih in pa trebuhu? Ker je sedaj to vse skupaj precej mlahavo bi končno rada čvrsto zadnjico, stegna in trebuh. Zelo bi bila vesela nasvetov, ker se drugače ne ukvarjam s športom in sem premalo aktivna. Res bi bila hvaležna za vsakršni nasvet.

Lep pozdrav!

Pozdravljeni!
Saj vem-komaj čakate, da se nekdo javi na vaš post in vam kaj svetuje. Ampak jaz žal nisem tista-temveč se samo pridružujem vprašanju-kako učvrstiti stegna in zadnjico? Sama sicer nimam preveč kg-vsi ki me poznajo mi govorijo, naj se vendar malo poredim, jaz pa vem kaj je res in kruta resnica je, čisti “špeh” na kritičnih mestih, od pasu navzgor pa sem kot shirana.
Torej naj se javi kakšen “specialist” za to področje:))
lp efka

nisem “specialist”
ful hvalijo pilates 🙂

nova
Uredništvo priporoča

Hej-kaj noben ne zna (noče) odgovoriti na vprašanje!Pliiiiz!Jaz in sabina nestrpno čakava odgovor!
lp efka

fitnes, tek, to ti je edino, al pa kak ples,al pa kaksna zlo naporna aerobika, na zalost je za zadnjico treba velik delat:;(

Hej efka, kot da bi sebe poslušala. Bedre in rit ogromne, trebuh pa raven, rebre si lahko preštejem, prsi majhne… Moje bedre me spravljajo v obup – sam špeh in celulit. Koliko pa tehtaš in koliko si visoka, če ni skrivnost?

Lep pozdrav!

Jaz vam na žalost ne znam svetovati, saj imam tudi sama takšne težave. Problem pa je v tem da se zelo dolgo trenirala plavanje, s čimer sem si pridobila mišice sedaj ko pa sem nehala so se mi preko teh trebušnih in stegenskih mišic “naredile” maščobne obloge, ki nikakor nočejo “zginiti” čeprav se redno ukvarjam z aerobiko in “gonim” sobno kolo. Kaj mi svetujete? Kako se naj zebim maščobih blazinicc na trebuhu in na zunanji in notranji strani stegen, da bodo moje mišice zopet vidne.
Lepo prosim za kakršenkoli nasvet.

Hvala in lep pozdrav!

Jaz sem hodila zvečer 2x na teden na aerobiko – TNZ (trebuh, noge, zadnjica) in sem izgubila odvečno maščobo. Je pa res da sem med in po aerobiki pila samo vodo, se stuširala in šla spat.

Lp!

Zdravo!

Ja kaj se res noben ta pravi”specialist” noče javit.To na splošno tudi jaz vem (fitnes, ples, aerobika…)Jaz bi rada en pravi načrt, vaje….
Aja, glede moje višine 179 cm in 65 kg-pa vse na riti in bedrih :((, košarica pa A in rebra za preštet….
Smrk…
Še čakam
lp efka

ja lej recepta ni edino joga, ker ti preoblikuje telo, je razlika cudeza pa ni, sama sem istal pri 172 in 55 kg(zveni anoreksicno vendar ni) imam ogromna stegna, kar sm uspela zmanjsati je samo z jogo in pa s stradanjem, ne gre drugace, zgoraj pa sem zato pac bl posusena,kaj cmo

čisto lahko malo diete(polovično ješ) drgač pa ŠPORT. vsak dan tečeš nekaj časa za trebuh tako imenovano veslanje najbolše je hoja po hribih plavanje to je vsa skrivnost

Evo, nekaj vaj. Jaz jih kar redno delam on so res ok.

Zraven pa še najdete vaje za ostale dele telesa.

Joj, ženske, kako se obremenjujete.

Orbitrek, trebušnjaki, pa elektrostimulacija mišic, to slednje je zakon. Preoblikuje telo. Potrjeno. Stara sem že čez 30 let, mamica 2h otrok in imam postavo, da se lahko kosam z najstnico.

Le probajte, ne bo vam žal.

Zdravo!
Kakšne elektrostimulacije-v kakem salonu ali doma, ali kaj. Lahko to bolj opišeš?
Pa še mimogrede vprašanje za “#kolesarja” (idr)- moj mož že mesec in pol pridno trenira v fitnesu. Na rokah se mu full pozna, kar se pa trebuha tiče, pa naredi vsak dan 200 trebušnjakov, pa se mu praktično nič ne pozna. Kaj dela narobe, če sploh oz. kdaj bi se mu kaj začelo poznati. Ali mi lahko poveste tudi kar se tiče hrane-jaz mu skoz govorim, da je tukaj problem. Kaj naj je tik pred treningom in kaj takoj po…Če kdo ve, kar se tega tiče bo(m) zelo hvaležna.
lp efka

Tudi mene zanima kaj glede elektrostimulacije. Tudi sama sem mamica in mi je že od poroda ostalo malo trebuha, pravzaprav “špeha”, sedaj je pa še slabše. Visoka sem 173 cm, težka 65 kg. In vse kar je preveč je na trebuhu, riti in stegnih. Za znoret!!!

vse čakate na odgovor da boste do lepe riti in lepih stegne prišle medtem ko boste sedele doma na kavču. na žalost je to nemogoče. treba je najprej uredit prehrano, spit velik vode, 3-4 x na tedn se spotit med tekom, narest kakšne vaje za trebuh ali pa zavit v fitnes.
brez nič ni nič, drugače taki forumi sploh ne bi obstajali

no Fejk imaš prav v bistvu samo gibanje. tudi jaz sem začela v ta namen s pilatesom 1x na teden /1ura/, nato aerobika in fitnes. Seveda sem pridno jedla sladkarije in v cca7 mesecih PRIDOBILA še dodatne kg. pred časom sem rekla dovolj in sedaj REDNO vsak dan med tednom telovadim taeboo, vaje za noge in trebuh /cca 30 min/, konc tedna kolesarim-pa ne pretirano cca 10km. Mali uspehi se že kažejo noge niso več tako ohlapne, počutje je boljše, pa kakšen dkg je tudi že manj, torej vztrajam naprej. Kar se pa prehrane tiče – ne najedam se, sladkarijam se izogibam, če je kriza pa se tudi malce pregrešim s kakšnim koščkom čokolade, ampak imam potem za “kazensko” 10 minut taeboo. in to je to.

Ej-lepo, da sta se oglasila-se globoko strinjam, da samo z gibanjem. Vendar sem samo želela, da mi nekdo pove točno katere vaje so primerne za ta del telesa.Oz. ali je sploh možno ciljano zgubit “špeh” na tem delu telesa, brez da zgubim še tisto malo cm,ki jih imam nad pasom(predvsem “joške” me skrbijo, ker jih ob naslednjem hujšanju ne bo več :)).
No vseeno hvala-predvsem “sanchi” za vaje na you tube, če pa se kdo še kaj spomni-na dan z besedo.
lp efka

Efka,

Trebušne mišice se začnejo videti takrat ko imamo na trebuhu takšen sloj maščobe, da se lahko vidijo. Torej vaje za trebuh razvijajo trebušne mišice, špeh pa ne dovoli, da bi se videle.
Zaključek: če želimo, da nam se vidijo trebušne mišice so vaje za trebušne mišice premalo. Večji in težji problem kot razviti trebušne mišice je kako se znebiti maščobe na trebuhu.

kopiram: “Večji in težji problem kot razviti trebušne mišice je kako se znebiti maščobe na trebuhu.”

@kolesar
glede na to da se spoznas na te zadeve katero metodo priporocas za odpravo mascobe?

lp

New Report

Close