A otroke, ko jih pripeljete iz šole ali vrtca doma preoblačite v druga oblačila.
Meni se zdi to brez veze, ker imam pol še 1 x več umazanih cunj.
Tako, da doma nosijo ista oblačila, kot v šolo ali vrtec

nikoli

vedno

ne preoblačim – ima ista oblačila za doma. razen če moramo popoldan kam na teren (zdravnik, obisk ipd), potem jo preoblečem, ker pač iz vrtca ne pride nikoli čist čista, ampak pač polna flekov.

pediatrinje ker imamo doma še dojenčico se po prihodu domov preoblečemo in umijemo+ razkužimo roke.

da, ker me moti, da sta umazana….

, ki ju vedno preoblečem. Mi ne potegne, da bi se notri po kavčih, posteljah,… valjala v istih oblačilih, kot v vrtcu ali zunaj. Poznam pa mamico, katere punčki sta isto oblečeni od jutra do večera, ko se stuširata, oblečeta pižame in gresta nazaj na kavč…malo prej pa sta bili tam iz peskovnika… Sem se vedno čudila… Ampak vas je zgleda več takih, torej, bom morala razčistiti pri sebi in si pač olajšati delo:-)))

Pa lepo popoldne vam želim!

Če pride iz peskovinka in se pesek kar vsipa, preoblečem, enako tudi, če ima grde madeže ipd. V primeru, da pride “normalno čista”, ne preoblačim.

Če so v vrtcu v trenirkicah in niso preveč umazani, jih potem ne preoblačim za doma. Če pa so bili oblečeni v kakšne hlače ali kaj drugega, ki ni preveč komot za doma, jih preoblečem. Nimam fobije pred mikrobi, pa tudi glede oblek sledim temu, da so udobna. Ponavadi pa že če gremo v trgovino, jih moram preobleči, ker so vsi flekasti (ponavadi pridejo taki iz vrtca, pa tudi doma se pogosto popackajo).

Ker nismo bogati cote delim na boljše, take, ki so za v šolo in vrtec oziroma zame za službo in za bolj udobna oblačila za dom in okolico. Dobro kakšen kos je lahko za doma in za “ven” ampak moja otroka oblačila zelo hitro uničita in strgata med igro. Res pa imam ogromno pranja, vsak dan en stroj perila. Upam, da bo kaj boljše, ko bosta večja.

Preoblačim v večini časa. Sploh spodnje dele, ker za v vrtec nosi hlače, doma smo pa skoz zunaj in ga preoblečem v trenirko. Prav tako so zgornji deli umazani od hrane,kar me izredno moti. Posledično perem vsak dan…

N

Saj vem, da bom načeloma popljuvana (ne bom prvič, kar se tega tiče), ampak naš fant ima načeloma v vrtec hlače, ne trenirke – sploh trenutno je v fazi, ko noče iz stanovanja, če nima hlač, ki se zapirajo s takšnim ali drugačnim gumbom. ko pride iz vrtca, ga preoblečem v trenirko, doma je tako v trenirki, ko pa greva ven, pa spet v hlače, če so tiste iz vrtca čiste, kar v tiste, drugače pa v druge, ki jih ima naslednji dan potem v vrtec. Trenirko ima doma oblečeno par dni, glede na to, če se s čim popacka ali ne.

New Report

Close