Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo obiski patronažne sestre

obiski patronažne sestre

pozdravljeni.
predvideni datum poroda imam v decembru. roditi nameravam v ljubljani, kjer imam tudi stalno prebivalisce. po rojstvu otroka bi rada z mozem odsla v celje k mojim starsem, ki bi nama pomagali prve dni. zanima me, kje in kako lahko uredim da bo patronazna sestra prihajala v celje? kaj potrebujem takrat imeti pri sebi ko patronazna sestra prvic pride na obisk pogledat novorojenčka? moji starši namreč ne vedo, da sem pri 18 letih imela splav in res bi rada da bi jim bilo to prihranjeno. je mozno, da to izvedo od patronažne sestre.
najlepša hvala za odgovore.

Pozdravljena!
Da bo patronažna medicinska sestra prišla na obisk naslednji dan, ko boste “doma”, poveste na oddelku, kjer boste po porodu. Navedete naslov in bodo obvestili patronažno medicinsko sestro, ki pokriva tisti naslov. Ko se boste preselili, pa zopet poveste njej, da naj pošlje dokumentacijo na patronažno službo, ki pokriva naslov.
Podatki o prejšnji nosečnosti so zapisani v materinski knjižici, če ste jih posredovali. Drugega zapisa o tem ni, zato s strani patronažne medicinske sestre ni možnosti za informiranje kogarkoli. To je prepuščeno izključno Vam.
Srečno!

***************************** Irena Ahčin, patronažna med. sestra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close