OBČUTLJIVA LJUBEZEN

Lep pozdrav .Sem Miha 25 let ter moj velik problem je da enostavno se ne moram sprijaznit. Pred 6 meseci sem se razšel z mjo tedajšno deklino z njo sem hodil 4 leta od takrat dalje zelo teško spim, jem ter se sploh se ne nasmejim kajti od takrat dalje je moje življenje nehalo dihat.Vem da se moram sprijaznit a ko to ne moram nikakor. Saj če bi naneslo kako da bi se mogoče hotela vrni k meni je ne bi sprejel ,kajti ne moram se nikakor sprijazni s tem kaj sem videl.Od takra dalje ko mi je rekla da jo naj pustim na miru ter da me več ne ljubi sem si obljubil da je več ne pogledam nit pokličem . Vsega se trdno držim kajti je ne pozdravim tudi če jo vidim že 2 meseca od kar hodi z novim fantom. Ampak ona me zadnje čase nenehno kliče ter mi govori kako me ljubi in pogreša ter pošilja zelo ljubeznive e-maile in ne vem kaj ji je saj ima fanta. Najbolj si želim jo preboleti ampak ni minute da ne pomislim na njo kajti jo še vedno ljubim. Če obstaja kakršna metoda ali bilo kaj da mi neha srce razbijat vsakič ko se spomnim nanjo bi mi zelo prav prišla ………….hvala za pomoči in lep pozdrav!!!

Miha, lep nedeljski pozdrav!!!

No, naj te pomirim, ze vsi smo bili v vec ali manj podobnem polozaju.. tak ti je pac life!!
Hudo je to, ce se na nekoga navezes, kar se po stirih letih vsekakor zgodi.. in se nikakor ne mores sprijazniti z dejstvom , da naenkrat vse izgine, dnevi polni ljubezni, srece .. le obcutki ostanejo .. vendar s tem se pac moras sprijazniti , zivljenje gre naprej.. ne vem sicer, kaj se dogaja s tole tvojo ex puncaro..ocitno ji ni vse skupaj se cisto jasno, malce je nezrela , zato se tudi gre taksne igrice..
Miha , ne se dat!!
Miha najdi si kaksno animacijo, pojdi kam s prijatelji, ukvarjaj se s sportom..karkoli…. predvsem pa sebe postavi na prvo mesto in se ne prevec sekirat , kar je bilo je bilo, bilo je lepo, bo pa se lepse!:)
Pomembno je, da se mas rad torej, da zddravo zivis, pa da se ne sekirasdrugo bo prislo samo po sebi!!

Lepo se imej,
Nina

Spoštovani Miha,to, da vam srce začne hitreje biti ,ko jo vidite, potem, ko vam je po e-mailu ponovno izjavila ljubezen, je povsen naraven pojav, ki pomeni pripravljenost na akcijo in zdravljenja ne potrebujete. V vsakem primeru, bodisi , da bosta spet vzpostavila tesnejšo zvezo, bodisi jo dokončno prekinila bo pretirano razbijanje srca minilo samo od sebe.

tuid jaz imam podoben primer kot Tadej. vendar v tem primeru sem krivec jaz. od takrat naprej me samo misel nato kaj sem storila spravlja v jok in obup. če nebi storila tega, bi najina zveza s fantom ostala trdna kot kamen. nič je ne bi omajalo. ampak od takrat naprej me kar nekaj vleče stran. čutim, da najino razmerje propada, a ga pustim tako. ne vem kaj naj storim, da bom zaupala sebi in da bi do njega spet občutila tako močno čustvo kot sem ga prej? ali je to mogoče? najina zveza je bila popola, a se bojim, če jo bom sedaj nadaljevala se bodo stvari kar potapljale? prosim svetujte mi kaj naj naredim?

obupana

New Report

Close