Občutek imam, da se nekaj kuha med njima

Pozdravljeni! Že nekaj časa imam slab občutek, da nekaj ni prav, a nisem čisto prepričana. Z možem sva poročena 15 let in imava otroke. Glede na najine obveznosti, službe, zidanje hiše, današnji tempo življenja in šola, otroci….. Sem zvečer čist povožena in samo dol padem. Priznam, da mi ni do spolnosti in da mi tudi 1x na mesec, ko pač seksava mi sploh ni do tega, ampak mu pač dam, ravno toliko, da ne more rečt, da mu ne dam in da ne bi šel drugam.
Opazila sem, da zadnje čase veliko tipka po telefonu ko je na kavču….čez dan, zvečer, kadarkoli. Če ga vprašam, mi reče, samo fb gledam…. a vidim, da nekaj piše. V njegov telefon ne morem, ker ima na prstni odtis. Sem tudi že opazila, da ko je telefon pustil na pultu, da dobi kakšno sporočilo, ampak ga prebere na skrivaj. Vbistvu ne ve, da ko ga ni bilo zraven, da sm jaz slučajno opazila, da je prejel sporočilo….ki ga seveda ne morem pogledati. Pride v kuhinjo pogleda telefon in se naredi, kot da nič ni… pusti telefon na mizi in čez 5 min pride nazaj po telefon ga vzame in gre na wc. Zgodilo se je tudi, da je bil zjutraj v kopalnici nek vonj parfuma, ki ga ne poznam. To mi je bilo zelo sumljivo. Iz stroja sem vzela cunje, ki jih je dal zvečer notri, ko je prišel domov. Prevohala sem vse cote in na majici je bil tisti vonj, ki sem ga vonjala v kopalnici…..ženski parfum. Ta vonj sem si zapomnila zelo dobro. Ali me redno vara, ali me je prevaral le takrat. Imam pa ves čas občutek, da nekaj počne kar ne bi smel. Kako naj naskrivaj izvem kaj se dogaja? Kakšna ideja, ali je to samo panika po nepotrebnem?

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Dedu das 1x na mesec, pa se to kr kao mores?
Ja vara te in kriva si sama.
Evo cist simpl. Slej, ko prej bo vrjetno samo povedal, ker bo ugotovil da je na drugi strani ograje lepse in da v taki zvezi nima smisla vztrajat

Ni panika po nepotrebnem. Sama sem zmeraj mnenja, da ko nekdo začne v nekaj dvomiti oz. se mu situacija ne zdi “normalna” za to obstaja tudi tehten razlog – ali so znaki, ki kažejo na to upravičeni in potrjeni ali pa je ta oseba zgolj zelo občutljiva na spremembe, ki niso nujno znak nezvestobe. V obeh primerih mora priti do nekih sprememb, vprašanje je le, ali so te spremembe sporne narave ali so nekaj kar ni vredno omembe. V tvojem primeru te utemeljeno skrbi. Verjetno traja že dlje časa, da si lahko in moževega početja razbrala celo zelo domiseln vzorec – pogled telefona, odmik in umik na samo. To so zvijače takih, ki so malo bolj pretkani. Jaz bi na tvojem mestu, ko bi trdno – ampak res trdno spal vzela njegov telefon in prislonila k prstu ter ga takoj ob pregledu soočila s tem. Če meniš, da ti kaj takega ne bo uspelo pa blefiraj – povej, da si to kar sem opisala prej resnično storila, ko je spal že več dni nazaj in da vse veš, naj ti ne prikriva več. Morda je ta druga opcija boljša zate, da ne izveš kakšnih pikantnejših podrobnosti, ki bi verjetno precej bolj bolele kot le priznanje. Sigurno pa se bo v paniki ujel v zanko. Seveda je pogovor v vsakem primeru neizogiben. Najbrž si pa s svojim vedenjem k tej situaciji prispevala tudi sama – hočeš nočeš, tako to je. Za razmerje se je treba potruditi in to, da si utrujena ni ravno izgovor – druženje med vama bi morala biti sprostitev. Povej mu, če si utrujena, naj te razbremeni malo in se bo to poznalo tudi na drugih segmentih vajine veze. Če pa tudi takrat ne boš našla časa in volje zanj pa boš morala razmisliti o tem kakšen je tvoj prispevek k razmerju in če razen iste strehe nad glavo in otrok imata s tvojim možem kaj skupnega, da bi vaju vezalo? … Nekdo mu je pokazal pozornost, ki je doma ni dobil in verjetno mu prija. Ni prav, da to počne za hrbtom, nikakor tega ne opravičujem – a poskusi razumeti tudi to plat. Če bosta našla skupen jezik in obudila skupne želje, vama morda še uspe rešiti zakon. Upam, da najdeš ugodno rešitev in javi kako urediš. Srečno!

No, to, da sredi noči igraš 007 s prstnimi odtisi in ovohavanje perila, se mi pa tudi zdi že malo predaleč…

In komentarji, da si ga “prisilila” v varanje so BS. 1) za uspešen odnos sta potrebna dva, 2) zaobljubila sta se v “dobrem in slabem”, ne pa “dokler mi v spalnici paše”. Poleg tega, je dovolj “odraslih filmov”, če je bil tako blizu “eksplozije”.

Realno gledano: lahko so ta sporočila samo bedarije in jamranje po klepetalnicah “baba zoprna”, kar bi ravno tako skrival kot afero, parfum pa je lahko tudi od kake mamice, babice, tetke itd. Hkrati pa se ene za vsak *** objemajo – ni nujno, da te je varal.

Menim, da si dovolj močna in odločna, da mu v obraz rečeš, da sumiš nezvestobo in da naj ti TAKOJ odklene telefon… OPOZORILO: če te ne vara, bodo hude posledice.

Identična zgodba pri nas,seveda me je varal, občutek te nikoli ne prevara,če čutiš nekaj potem nekaj zagotovo je!

A takšen odnos, kot ga očitno imata (otroci in hiša in služba in obveznosti so samo izgovor) ti je pa kul, moti te le to, da motovili po telefonu in kar se morda skriva za tem?
Tudi moški rabijo nežnost, telesni stik (in seks) – ti nežnosti ne pogrešaš? Si tudi za otroke pocrkljat preutrujena? Vidva si morata predvsem nalit čistega vina in marsikaj razčistit. Nista na dobri poti. A misliš, da boš pa čez deset let, ko bo malo manj napeto, ker bodo otroci že večji, nekega dne kar na lepem spet začutila željo po možu in vama bo tudi spolno življenje steklo, čustvena plat pa itak očitno misliš, da ni okrnjena …

Zgodilo se ti je tipično. Zanemarila si moža na račun starševstva. Zelo težko popravljiva zadeva, ker vse kaže, da si je nežnost našel drugje. Pa še nekaj: ti nisi cuker, zavit v celofan, ki se ga da, ampak partnerica in mama. Možu torej ne “daš”, ampak gre za obojestranski odnos.
Zelo, zelo si zavozila. Pa sploh še maraš moža? Ti je do njega, ali si res samo utrujena? Si utrujena tudi ob vikendih, ko otroci že spijo?

Glede na moje izkušnje v zakonu in po ločitvi se mi zdi, da so to vse izgovori.
Če bi ti mož ‘dišal’, bi ti pasal tudi dvakrat na teden ali več, zmatrana ali ne. Tako je to. Intimni trenutki so ali pa niso. Jaz za seks lahko štejem že najin poljub s partnerjem;)
Pomisli, kdaj si se nazadnje res predano in z užitkom poljubljala z njim… In ne rečt, da ti najbolj paše, da se stisneš k njemu najrajše.. in to je to.

Po ločitvi sem bila na dveh portalih za spoznavanje. In ja, 90% je nezadovoljenih poročenih moških (verjetno tudi žensk, hehe, to bodo fantje bolje vedeli). Ali premalo seksa, ali premalo pozornosti, ali pač karkoli.

Če je toliko na telefonu, se sigurno dopisuje z ženskami. In verjetno tudi dobiva. Ponavadi to počnejo med službo;) Z ne-intimo se oddaljita en od drugega in on išče prijazno, voljno in toplo žensko. Ki enako išče prijaznega privlačnega moškega, ker imajo doma pusija ali pa zateženca.

Tako da ti svetujem, da ga postaviš pred dejstvo, kako se počutiš ob njegovem dopisovanju po telefonu. Če te ne vara, ti bo ob omembi telefona to povedal in pokazal (takoj). Če te, bo najprej naredil verjetno dimno zaveso, vmes vse zbrisal na telefonu, in ti potem pokazal (‘ker te kao ne bo hotel prizadeti, ima te vseeno rad, blabla’).
Vsekakor se morata nujno pogovoriti, iti k svetovalcu… Odvisno, koliko vama je do rešitve zakona in vajine veze.

strokovni odgovor
1. če mu daš 1x na mesec, mogoče bo zdržal zako 6 mesecev, morda 3 leta max. Kar pomeni da je v tebi vzrok, in posledica je da mož ima zagotovo drugje avanture, pa ne samo z eno da se razumemo. Dejansko sama si kriva, sebe krivi za neopravljanje zakonskih obveznosti med možem in ženo.
2. imaš možnost rešiti zadevo samo na en način, seveda če ti je v interesu glede na to da si edini vzrok za nastalo situacijo oz. glavni krivec. Rešitev, mož mora biti sit z seksom od žene da ne bo iskal drugje, vsaj 3-4x tedensko. Ko pride do takšnih situacij, možu ni pomembno, ali ima oprano in zlikano, ali je doma čisto in skuhano, to situacijo si sama ustvarila ker nisi poskrbela za moža. zanima ga samo sex.. pa ga drugje zagotovo dobi, z 5x lepšo in bogatejšo in zagotovo ima plane za naprej, razen če imaš dovolj pameti da rešiš zadevo zadnji moment. Danes se take “lovače” takoj brez težav najde in dobi..
3. pomisli, da bi bila oba zadovoljna bi morala sexat vsak drugi dan. En dan bo on zadovoljen ti trpela, drugi dan ti zadovoljna on trpel. Sedaj pomisli kako mu je bilo ker je dobil toliko let samo 1x na mesec. Zagotovo je veliko prej že razmišljal o ločitvi in ima zagotovo vse v naprej karte pripravljene, odvisno je od tebe ali boš si zadeve uredila v glavi in sex sprejela kot sprostitev od napornega dne in dnevnih obveznosti.
4. Da si utrujena od napornega dne so samo izgovori, nisi edina, vsi delamo, ampak če ni sexa ni več ostalega… če želiš da otroci odrastejo z družino uredi si zadeve v glavi, sprejmi sex na drugačen način, na začetku bo težko, ampak po par mescih bo viden napredek.
Žena je ta katera mora moža prijet za roko in ga odpeljat v posteljo..

Malo ga vprasaj, kako je kaj ljubica ☺.

Sicer pa se nujno pogovoriti o vama in vezi. Tudi ti pri sebi moraš razmisliti, kaj čutiš do moža, si ga želiš? Moški potrebujejo pozornost, toplino, občutek da so ljubljeni in pomembni. Vsi imamo otroke in smo utrujeni, tudi jaz dostikrat dol padem in mož se mi je tudi že pritožil (npr.: da niti filma si nisem z njim pogledala). Pa sva se pogovorila, pa je on malo prijel gospodinjstvo v svoje roke, ali pa je sam uredil varstvo in me peljal na samo.

Tudi jaz sem v takšni situaciji, mogoče se slabši. Kar iz prve roke bom odgovoril. Če te ima moški vsaj majčkeno rad, te sigurno ni prevaral. Pa tudi otroci mu veliko pomenijo. Tako, da te ni. Jaz sem tudi poročen 15 let. Imam dva otroka. Seksa pa hm nič. 1X na pol leta, če sploh. Pa še to včasih ne. Pa še nisem prevaral žene. So se pa dogajale razne stvari. Težko je ženske razumet. Vedno eni in isti izgovori. Na koncu pa vedno krivijo može. Sebe pa ne vprašajo. Toliko iz moje strani…

Prav smešno mi je prebrati to, da si si sama kriva. Če neka veza temelji samo na sexu, kar očitno pri večini velja, se je res za vprašat, kam smo prišli.
Naj bi bilo v dobrem in slabem, pa tudi to pri večini ne velja.

Ženska torej raje skrbi za otroke, kot svojega moškega. Tako pravite. Mogoče bi pa lahko očetje malo prevzeli to vlogo, pa bi se stvar kar hitro obrnila. Koliko od vas, očetov ve otrokovo krvno skupino, koliko je bil velik in težek ob porodu, ob kolkih se je rodil, kdaj je shodil, dobil prvi zobek..in potem velikost oblačil, urnik otrok, urnik obšolskih dejavnosti, naredi z otrokom nalogo, pomaga pri referatu, nabavlja šolske potrebščine in potem še kuha kosilo, večerjo, čisti stanovanje, opere, posuši, zlika in zloži perilo?

Glavno, da vsi veste in se zavedate, da je dolžnost vaše žene, da vas zadovolji, če ne, greste kar drugam.

Me je moj mož varal, ko sem zmogla vse zgoraj opisano, pa še reden sex, pa me je tudi sedaj pred kratkim, ko sem imela psihične probleme.

Kako sem ga dobila? Videla sem, da je skozi prijavljen na whatsapp-u. Ko sem ga opozorila, je skril možnost last seen. Potem sem se vsakič, ko je odpisoval, prijavila gor in videla, da je on line. Imela sem edino to srečo, da sem sumila katera bi lahko bila. Seveda je on line bila tudi ona. Potem se je zgovarjal, da gre za biznis.
Pa sem ubrala drugo pot. Rekla sem mu, da sem se na tej aplikaciji prijavla z njegovo telefonsko in videla vse kar si pišeta. Te pa panika, pa da je prekinil, pa da je bilo samo pisanje in Bla Bla Bla.
Ona se je odločila, da ostane z možem, moj pa je trenutno samski.

Probaj izbrskat, preko česa je aktiven. Že to, da sumiš pomeni, da se nekaj dogaja, čeprav vse kar si napisala, je v mojih očeh očitno varanje. Fizično al čustveno…to pa boš morala sama ugotovit.

Glavno, da je vedno kriva ženska.
Moški, ki mislite, da se s prihodom otrok ženska spolno distancira, ste se kdaj vprašali zakaj?
Večina vas niti ne ve kdaj je otrok rojen in katero velikost nosi, ne ba bi še vedeli, kaj v resnici pomeni skrb za družino.
Probajte enkrat prevzet vso skrb za otroka nase, vse šolske obveznosti, gospodinjstvo, pranje, likanje, vse. Me zanima koliko vas bo zvečer še voljnih.

Ja. Obstajajo tudi drugačni očetje, ampak teh je zelo malo.

Moj me je varal, ko je imel vse zgoraj opisano. Služba, gospodinjstvo, skrb za otroke in redni sex in to tisti čustven, ne samo nabijanje.
Torej?

Avtorica. Občutek te ne vara. Prvo probaj odkrit, s katere aplikacije si dopisuje. Sedaj je moderen whatsapp… Vsi gonitisi si pišejo preko tega ali pa viberja.

Popolnoma se strinjam z Le zakaj. Pri meni isto. Reden sex, za vse doma sama…on pa nikol ne vstane ponoč zaead otrok, nikol na bolniški…ni imel časa za nas, ker je njegiva služba oh in sploh. Pa jadranja službena, smučanja, teambuildingi…cel kup aktivnosti organizirajo v firmi,da se oni povezujejo, in valda kurbajo med seboj. Mlade brhke maldenke pod 30,ki valda živijo po sistemu mama hotel. In potem njegov odgovoe, ko sem ga dobila z eno, s katero sta ga srala na polno in je bila še z možem zraven noseča, da to ni meni delal. Da je vedno ona imela čas, me zanima če ga ima zdaj,ko je sama mama. Pa da je polno energije v njej tudi ob 3eh ponoč, ko sta se po službenem dogodku dobila. Ko pa sem mu povedala, da ksaj bo pa on kaj naredil doma, pomagal otroku, skuhal kaj ali kar koli drugega, da ne bom jaz delala skoz vse sama…ni bilo odgovora. Klinc zabit! Egoist vase zagledan. Skup naj bodo taki izmečki, pa je.

Se strinjam. Meni niti približno ni jasno, kako ste lahko ene ženske sploh v zvezah z moškimi, ki vas ne privlačijo, kaj šele da greste z njimi otroke delat in gradit hiše!
Jaz sem bila že v zvezah z moškimi, ki so bile fantastične, dobre in zanesljive osebe in so mi dale občutek varnosti in bi si z njimi lahko kaj ustvarila, ampak nisem. Ker če manjka tista iskrica in privlačnost, potem bo slej ko prej začelo škripat, kaj šele po rojstvu otrok. Tako, da če ste ljudje pametni, prizanesite sebi in partnerjem, s katerimi ne morete seksat. Ker to dolgoročno ne vodi nikamor, oz. vodi samo čez plot.
Če ste pa ene že po naturi aseksualne in frigidne oz. zafrustrirane pa vas prosim, najdite si sebi enake ali pa ostanite same. Ne pa da nam jemljete spolno zdrave moške!

Se strinjam. Meni niti približno ni jasno, kako ste lahko ene ženske sploh v zvezah z moškimi, ki vas ne privlačijo, kaj šele da greste z njimi otroke delat in gradit hiše!
Jaz sem bila že v zvezah z moškimi, ki so bile fantastične, dobre in zanesljive osebe in so mi dale občutek varnosti in bi si z njimi lahko kaj ustvarila, ampak nisem. Ker če manjka tista iskrica in privlačnost, potem bo slej ko prej začelo škripat, kaj šele po rojstvu otrok. Tako, da če ste ljudje pametni, prizanesite sebi in partnerjem, s katerimi ne morete seksat. Ker to dolgoročno ne vodi nikamor, oz. vodi samo čez plot.
Če ste pa ene že po naturi aseksualne in frigidne oz. zafrustrirane pa vas prosim, najdite si sebi enake ali pa ostanite same. Ne pa da nam jemljete spolno zdrave moške!
[/quote]

Torej si ena tistih…ljubic.
Le kako naj bo tvoje mnenje merodajno, če niti ne veš kako je, ko si z nekom desetletje ali več?
Veš. S prihodom otroka se za moškega nič ne spremeni. Se pa za nas. Če bi imela otroka, bi vedela. Vsaka normalna ženska ima otroka raje, kot kogarkoli in če se moški ob tem počuti ogroženega…hja.pol je pa res najbolje, da si najde lahkoživko, kot si recimo ti.

Tvoje mnenje bom sprejela, ko boš imela partnerja 20 let, šoloobveznega otroka in boš brez problema sexala vsak dan.

Pa še. Pred 20.leti,sem tudi jaz bila stara 20.let. Nisem potrebovala dosti spanca, kaka utrujenost…čaga na čago, Sex na Sex (z možem seveda).
In če obstaja kaka moja sovrstnica, ki lahko trdi, da se počuti isto, kot pred 20.leti…al laže ali pa nima ne partnerja in ne otrok, pa verjetno še živi pri mami in je na socialni pomoči.
Tak.

Tudi pri meni podobna situacija, sicer obratna glede sexa… Jst bi… On ne. Ce je 1x na mesec je ze veliko. Jep tudi visi na telefonu kadarkoli lahko, ce ni fb chat je pa po novem snapchat. Pin se seveda skriva tako da ni sans da prides notr, ko sem mu rekla da me to moti da kaj ima tolko za skrivat saj je moj telefon 24/7 na razpolago njegov ne (prej je bil). Je seveda verjetno use do cajta skril in pol kazal telefon. Snapchat pa vemo da ko pogovor enkrat preberes izgine. Ne vem kako naj ga razkrinkam postavim ored dejstvo ker priznal tak ne bo.

Sej si si sama napisala odgovor. Daš mu 1x na mesec pa še to da se ga rešiš … Dej pomisli kako bi bilo tebi brez strasti in želje da si te želi… Valda da bi začela drugje iskat. Nevem kako potrdilo še rabiš? Da jo najdeš na njem?

Heh… 1x na mesec… jaz sem zadnjih 7 let 10x imel odnos doma. Ker njej pac ni in to je to. Pa se teh 7x kar je bil, čista rutina, brez dotikanja ker ji nr paše, luč obvezno ugasnjena, brez predigra, striktno fuk 2 min adijo spat.
In ja, imam tudi jaz ljubico… in mi ni zal. Dobim tam seksa da preko teče ib je to to. Vedno več nas je tipov, ki pač zenake doma nocejo ne znajo ali pa ne zmorejo. Pa kuham, pospravljam, otroke rihtam, sprehodi, delam… vse vse vse. Ona apa vedno utrujena, ker je njen siht naporen, psihicno… moj seveda ni, ker biti na nogah 10ur v muvingu… to ni nic… za racunalnikom 7ur je pa psihicna mora…
Brez veze… pocasi izgubljam zaupanje v zveze.
Fantje… po pameti okol se gonit, pa naj jim zaraste nazaj skupaj doma…

Jaz bom mogoce mal nesramna, samo nevem zakaj te moti da spi z drugo, ce ti z njim tako ali tako nočeš… Se bojiš da tudi ostalega ne bos dobila, oz. Bo sel z njo, ali samo zaradi tega ker je to v danasnji druzbi nesprejemljivo?

New Report

Close