Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Občasne bolečine

Občasne bolečine

Pozdravljeni.Mene pa občasno boli trbuh.Ni mi slabo ampak me boli kot nekakšen krč.Bolečina se ne pojavlja vsak dan, ampak občasno,recimo 1x ali 2x na teden, včasih pa nič.Opazila sem da se bolečina pojavlja bolj zvečer.Na blato hodim normalno.Ko se mi pojavi ta bolečina se uležem in noge skrčim k sebi in nato počasi mine,čez nekaj časa pa se spet pojavi.Zadnjič se mi je spet pojavila zvečer in nato sem vzela ranital in bolečina je začela počasi popuščati.Konec oktobra sem dala tudi kri in vodo, ker sem me la poporodni pregled in je bilo vse uredo.Naj še povem da sem 3m po porodu.Zanima me za kaj bi lahko šlo?Ali bi morala na gastroskopijo ali kaj drugega.Upam da ni kaj nevarnega , ker se to ponavlja že odkar sem prišla domov iz bolnice.Moram še povedati, da se mi je proti koncu nosečnosti zgodilo enih 3x isto kot pa zdaj.

Hvala za odgovor!

Spoštovani!

V katerem delu trebuha? Koliko časa traja?

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Bolečina se začne nekje na sredini trebuha.Ko se skrčim ali zspim bolečina preneha.preneha pa tudi ko vzamem retafer.Za kaj bi v takem primeru lahko šlo?

Janko Kersnik napisal:

> Spoštovani!
>
> V katerem delu trebuha? Koliko časa traja?
>
> Lep pozdrav!
>
> Janko Kersnik

Nekje na SREDINI TREBUHA SE PRIČNE BOLEČINA KOT NEKAKŠEN KRČ.iN NATO ME BOLI CEV TREBUH.nA PREBAVO HODIM SKORAJ VSAK DAN.kO SE ULEŽEM IN NIGE SKRČIM K SEBI BOLEČINA MINE, NATO PA SE SPET POJAVI KO VSTANEM.KO VZAMEM RANITAL BOLEČINA POČASI POPUSTI IN SE POČUTIM ČISTO UREDO.tUDI DRUGAČE SE POČUTIM UREDO.BOLI ME PA CCA.5X NA MESEC IN TO SE MI DOGAJA ZDAJ PO PORODU.OBČASNO ME PEČE TUDI KISLINA VENDAR NE POGOSTO.zA KAJ BI PO VAŠEM MNENJU LAHKO ŠLO? ALI JE TO OD KAKŠNEGA SEKIRANJA ALI KAJ PODOBNO.

HVALA ZA ODGOVOR!

Spoštovani!

Za nobeno stanje tole ni najbolj tipično. Na vašem mestu bi z UZ pregledom preveril, da ni žolčnih kamnov. Naslednja stvar je možnost preveč kisline v želodcu in zaradi tega vnetje želodčne sluznice. Pri tem bi pomagala zdravila proti kislini.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Janko Kersnik napisal:

> Spoštovani!
>
> Za nobeno stanje tole ni najbolj tipično. Na vašem mestu bi z
> UZ pregledom preveril, da ni žolčnih kamnov. Naslednja stvar je
> možnost preveč kisline v želodcu in zaradi tega vnetje želodčne
> sluznice. Pri tem bi pomagala zdravila proti kislini.
>
> Lep pozdrav!
>
> Janko Kersnik

Ja včasih ko čutim, da me hoče malo boleti vzamem Rutacid in bolečina poneha.ALI BI LAHKO ŠLO ZA KAJ HUJŠEGA IN NEVARNEGA. nAJ VAM ŠE POVEM DA SEM STARA 21 LET. Pred dvema dnevoma pa me je malo skelelo pod desnim rebrnim lokom, vendar ne skoz ampak samo občasno.je mogoče to od tega da se preveč obremenjujem za vsako stvar in potem tako nadražim želodec?

Spoštovani!

Kaj “hujšega” ali nevarnega si pod temi znaki niti ne predstavljam. Če zmorete z rutacidom, otem vam zaenkrat ni treba ničesar ukreniti. Če pa bo stanje bolj nadležno, ali bo več težav, potem bi priporočil UZ.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Spoštovani!

Verejtno čutiti nekoliko posepšeno krčenje črevesja in najbrž ne gre za nič bolezenskega.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Zahvaljujem se vam za odgovor in da ste tako potrpežljivi.

New Report

Close