O S A M A
Barbara izvoli mail ,[email protected]
Ti kar prasaj ,pisi ..!
Hej, stara sablja, če te prijemlje kaka predjesenska depresija, si zapoj kako borbeno pesem, pa bo boljše. (Miškolin je vstal, pričel korakati po sobi in prepevati na vse grlo):
LE VKUP LE VKUP UBOGA GMAAAAAAJJJJNAAAAAAAAA
ZA STARO PRAVDO ZDAJ BO DRAAAAJJJNAAAAAAA.
Al pa ta tudi pomaga:
HEJ BRIGADEEEE HITITE,
NA PODSTREEEEEŠJE SE SKRIJTE,
TAM JE DOOOSTII KLOBAS IN SAAAALAM.
Al pa če znaš mal italjansko
AVANTI POPOLOOO
BANDIERA ROSSSSSSAAAAA
BANDIERA ROSSSSSSAAAAA
TRIUMPHEEEEERAAAAAA.
Al pa še ena bolj provokativna ampak ful dobra melodija (pa včasih tud besedilo)
VSTAAAAAANITEEEEEE V SUŽENJSTVO ZAKLEEEEETI,
KI JAAAAAAAAREM VAS TEŽI GORJJJAAAAAAA………
Nikamor ne grem , to pa sem napisal samo malo šalo, da bi se malo norca naredil, ter samo vlekel dodatne svoje potrditve za določene “osebke”- haha- postaja zanimivo
Sara ,glede zamenjivosti , to ti dam pa čisto prav . Srce bodi pozdravljena ,
o tebi vse najlepše , pa cmoooooooooooooooook , čeprev je prepovedano ,
lep pozdrav “Štumpantl”
Stari , mam novo pesemco
KATERA BO MENI K …….
GOR PA DOL DAJAL ,
LALALALALALA
KATERA BO MENI
GA V USTA
NOT PA VN, GA DAJAL
LALALALALALA
miškolin ,upam da veš da to ni bilo namenjeno tebi ,ker si dejansko ,tisto
kar bi mnogi želeli da bi bili taki kot si ti -pazi PIPI ,te že lovi
Tam na unmu- pravi ULA ali IRA tam nam bo pa res luštno ,
samo bomo naredili tako da se določenim osebam ne bo moglo tudi pofirbcat kako je tam !
samo še malo IRA kje si se pa naučila pasive ang.
bay in lep pozdrav “Štumpantl”
Štrumpi, zares bi bila neznansko prizadeta če bi odšel ,saj veš ” stari znanci” pa bla, bla bla ….Prav sedaj sem malce depresivno-jezna saj mi je pred eno uro zobar izpulil zob ker je počila korenina.Boli in okus po krvi je vampirski.Ali to poznaš? Danes je res čuden dan.Popoldne sem kartako zajadrala na forum “psihiatrija” in kaj vidim ? Tam sta dve Sari in to Sara 1 in Sara 2, da padeš dol.Prisegam,da niti enkrat nisem kliknila na psihiatrični forum.Kaj sedaj,mi znaš svetovati.Samo ne reci mi naj spremenim nick.Računam nate in
lep pozdrav !
.,
draga Sara, …. NI BLEMA ( bom popravil , ni problema ).ti se imaš lahko najmaj za sekirat !- NIČ
ZAMISLILE SO SE PA TISTE , KI SO SE KAR NA ENKRAT MALO UMIRILE !
nič , jim ne pomaga,
Samo NIK , je tako na temu forumu , kot osebna z matično , celo več , TU ŠE LJUDJE POVEJO O SVOJIH PROBLEMIH IN TEŽAVAH , kar na osebni nič ne piše !
Samo problem je to , če jih že imajo sami , SMO TU DA JIH REŠUJEMO, NE PA DA NAPIHUJEMO , IN PO DOMAČE KURIMO ,,
V bodoče , pa naj pazijo – na koliko debilnega norca se spravljate
vsaka palica ima dva konca !
, tisto kar sem ,izjavil že prej zate ,to velja in en lep pozdravček
“Štumpantl”
Dan Perla! Sedaj mi je pa še bolj hudo, ker je tebi tudi hudo…umreti nama pa res ni treba, kaj misliš. Že tako je prekratko tole zemeljsko življenje…a ne? Žalost in pogrešanje…pa sta hudi reči…ah, kaj bi tisto o pogrešanju…bi bilo bolj pravilno, da si želiva in upava, da se Jani vrne…Kaj misliš…mogoče pa bere in se naju bo usmilil…saj ima mehko srece…se mi zdi, da bi ga tole najino pisanje ganilo na moč!!
Kdo ve? Ah, Jani…milo prosim…bi nama odpisal…drugače bova pa umrli obe s Perlo, potem ti bo pa žal, da nisi pisal.
Draga moja Perla! Poglej kako lepo sije sonce danes…je en tak lep sončen dan, nebo je nebeško modro, jesensko listje je že dobilo svojo prekrasno paleto barv… diši po jeseni…mar ni lepo? Bi mi bilo hudo umreti v takem dnevu… pa tudi, mar ni še malo prezgodaj, saj sva komaj v najlepših letih, draga moja. Pa toliko stvari morava še videti in doživeti, pa toliko lepih ljubezni ukusti…bi bilo škoda kar končati to prekrasno življenje…veš bi mi bilo preveč hudo. Samo pomisli.Že tako človek v svojem življenju uporablja samo 10% svojih razumskih zmožnosti…Res. Po mnenju strokovnjakov, izkoristi človek samo desetino svojih zmožnosti…kar pomeni, da okusi samo desetino vseh dobrot…vonja samo desetino vseh dišav na svetu…vidi samo desetino vseh lepot sveta, okusi samo desetino vseh čustev in spozna samo desetino vsega lepega, dobrega na svetu…bi mi bilo hudo, da bi Ti in Jaz okusili samo desetino vsega lepega…bi ne mogla živeti z mislijo, da bi Ti in Jaz spoznali samo desetino vsega tega…grozljiva je misel, da bi Ti in Jaz umrli, ne da bi prej spoznali vsaj DESETINO VSEGA. Že sama misel na to me žalosti. Razumeš Perla…vse je minljivo, tudi mi, žal…
To sem ti želela napisati.
Torej želim ti in hkrati želim vsem ljudem na svetu, da izkoristijo vsaj to prekleto desetino vsega…in naj ne umrejo, predno niso resnično živeli!
Lep sončen dan vsem in veliko lepega!
Angel