O S A M A
TEMA JE NAŽALOST NASLOVLJENA NA TO STRAN ,KER TAM ZADEVA ŠE
NE DELUJE
SAMOGOVORI nekega “st……..”
Sedaj ,ko sem sam tu izoliran ,gledam ta okvir sem se začel spraševati ali je to sploh bilo potrebno .
Kaj ?
Da spoh kaj napišem , komu, kdo me bo opazil , s kom se bom lahko nasmejal , ……………….. pošalil,……….se skom dobil, ……ali kdo bo mene obiskal….. Saj konec ,sploh ni tako slab.
Sploh mi ni potrebno letat,da koga od naših ne bom spustil, pri odg. ali šali.
nekateri osebki- človek ne in nezna ali noče iz svoje kože…….
Saj res , kakšni so pa o stavki , ali imajo kakšno vsebino…(nič z leva ,nič z desna….)evo spet sem pomislil na šalo….aja saj resssss tu lahko
…ja saj nimam komu……
Zbor telebanov – mušketirjev , ko se vsi dobimo bomo ponovno oblegali …
ali odjadrali na drug ………
HIPP HIPP HURA ,HIPP HIPP HURA ,HIPP HIPP HURA
… aja, sem mislila, da bo spet tema o Bin Laden-u … 🙂
dej, dej štumpantl … saj ni vse tako črnobelo. Dokler je humor na ‘nivoju’ … je vedno več kot dobrodošel …
Po moje si ti en krasen očka … svojim otrokom … in verjemi, da bi marsikdo imel raje takega šaljivca za očeta, kot pa kakšnega zagrenjenca. Tako kot nas ima večina v svoji bližini raje vesele in humorne ljudi.
lp, Barbara.
na ‘mladih’ sem pustila sporočilo zate .. če bi mi lahko poslala svoj mail ali pa mi piši na [email protected]. Nekaj bi te rada vprašala.
Barbara.
Dan Štrumpantel! Kakšna osama neki? Sem ti že pisala na forum “Mladi o…”, pa si prosim, preberi. Tam le redko pišem, se bojim, da me spozna moja hči, ki se včasih tam potepa. Bi te prav lepo prosila, da ostaneš to kar si…hudomušno očarljivo duhovit…pa še Janija, mi prosim prepričaj, da se vrne sem gori…ga pogrešem na moč…sem žalostna, ker ga ni…Boš? Please!!
Lep dan!
Angel
Dober dan, ljudje božji! Lep sončen dan…je še sonce posijalo. Sedaj pa vse skupaj ne razumem več…Bi že enkrat zakopali “bojne” sekire? Bom napisala še enkrat…čeprav sem že. Torej:”Vsak človek naj bi bil (lat.) Pontifex, zidar mostov do drugih…osebna naloga vsakega človeka v odnosu do ljudi je, da postane most med seboj in drugimi…” Gradnja mostov je v življenju veliko težja, kot pa rušenje…Samo po Besedi, se ljudje razlikujemo med seboj. Lahko Vam v neskončnost govorim, kaj si mislim o tej ali oni stvari…tako mišljenje ima še milijon ljudi na svetu…če pa to povem s svojo besedo, če vam opišem kaj ob tem čutim, če vam razkrijem moja čustva…potem se šele ločim od drugih ljudi. Samo s čustvi lahko povem kaj čutim in mislim…drugače ne. V dialogu do drugih, vedno, povdarjam vedno poskušam biti taka, kot si želim, da bi bili drugi z menoj…ne morem se pretvarjati in lagati…zakaj le? Ne morem žaliti, ker vem kako žaljivke bole…človeka prizadane zgolj dejstvo, da papir prenese marsikaj…tudi ta zaslon. Naj mi oprostijo vsi, ki sem jih kdajkoli v življenju prizadela. Če bi imela možnost živeti samo še hip…bi se povezala z vsemi ljudmi na svetu, ki sem jih imela rada in bi jim to povedala…minljivo je vse, tudi človek…Besede pa so večne…ostanejo v naših srcih in duši.
To sem vam želela napisati!
Lep dan vsem skupaj in veliko lepih besed, vam želim!
Angel
Bi si želela, da Primož to prebere.