Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja O Medvedku Puju in ostalih užaljenih, ki so se ” poslovile”

O Medvedku Puju in ostalih užaljenih, ki so se ” poslovile”

Odprla bom novo temo, ker se mi zdi zanimiva in se je nekako izgubila med posti o iskanju verzov.

Vsak sodeluje oz. ne sodeluje na tem forumu zato, ker mu tako paše. Če je sedaj medvedek Pu užaljeno povesil svoj gobček, je to njegova stvar. Če bo spremenil nick (kar je očitno že prej delal), je tudi njegova stvar. Pa kaj pol, forum bo še naprej deloval. Tudi mene so že grdo spucali tukaj (mogoče prav medo Pu z drugim nickom), pa se še vseeno oglašam in rada pokukam sem. Ženske, lahko bi vedele, da se bo vedno našel nekdo, ki se ne bo strinjal z vami, eni ti to povejo na prefinjen način, drugi pa kar ustrelijo. Nekatere si pa sploh mislite, da ste nedotakljive, ker ste pač s svojim nickom bolj prepoznavne od drugih. Kdo pa navsezadnje garantira, da ste vedno podpisujete z istim nickom?

Meni za nikogar mi ni žal, da se je “poslovil”, ker itak vem, da nekdo, ki mu je sodelovanje na tem forumu predstavljalo način življenja, ne more brez in bo slkmalu spet nazaj (seveda pod drugim nickom). Poleg tega se bo slej ko prej našel nekdo drugi, ki bo pisal lepe misli, verze, zabavne zgodbice, pikre odgovore,….

Najbolj hecno se mi pa zdi, da se nekdo za vedno poslavlja ali pa načrtno pase mulo, potem pa vsak dan kuka sem gor, da vidi, če ljudje kaj žalujejo za njim. Ženske, ženske, ene se obnašate kot otroci.

In @fna, jaz sem dobila občutek, da si ena tistih, ki nimajo kaj drugega za počet, kot odpirat teme kot je ta.

Samo, da se kreše, da padajo debate o tem, kako je kdo užaljen, kako spreminja nicke,…

Lepo, da ti ni žal, za tistimi, ki so se “poslovile”, ravno zaradi tega, pa ne vem, kaj je spoh smisel tele teme.
Aja, najbrž si samo hotela povedat svoje mnenje!? Se opravičujem!

Suzana

Eden pride, drug pa gre… Zakaj, kako,…Ja, tako je, kaj čmo!
Koliko pa kdo kuka sem, pa ve vsak zase, ne?
Lp, Mateja

Lepo, da si se oglasila.
Zakaj sem odprla temo, te zanima. Imam več razlogov.
1. Dolgčas mi je, ker je mož odsoten, dete že spi in ne ljubi se mi še v posteljo.
2. Rada imam teme, kjer se mnenja krešejo.
3. Želela sem povedati svoje mnenje, ker sem prebirala spodnjo temo o pisanju verzov. Tam nas je Tinkara C obdolžila, da smo odgnale medvedka Puja….

Suzana, “pogruntala” si me u nulo. Vsa čast ti. Pa oglasi se še kaj.

In še smisel te teme: Zanima me, kaj si druge mislite o teh kvazi poslavljanjih, užaljenostih… Ali ste/smo res toliko občutljivi, da nas lahko nekaj forumskih osebkov prežene iz foruma?

Lahko nočko.

Vse OK, samo ne vem zakaj je bilo potrebno omenjat ravno Pu-ja? Mogoce bo pa tako bolj zanimivo?

Sem pa ena od tistih, ki so se tudi ze poslavljale.

He, he, odvisno!
Od tega, koliko debelo kožo imaš, pa, kolk se ti da tule prerekat in trošit energijo za bedarije. Saj vsakega kdaj vrže v luft, ne? Pa vsakdo ima pravico biti jezen, siten, vesel, razposajen, klepetav…Pa odvisno, kaj je za koga nesramno – saj približno itak vemo…
Le kako bi zadeve izgledale v živo?
Lp, Mateja

No, zdaj sem te pa menda res pogruntala. Tudi moji že vsi spijo, jaz pa visim na netu.
Ne, mislim, da ni ničhe toliko vreden, da te prežene od koderkoli, je pa to stvar vsakega posameznika, se strinjaš?

Grozno pa se mi zdi neumno, da se kar naprej napada določene osebe, zato, ker so v trenutku slabosti, katere imamo, roko na srce, prav vsi napisale eno samcato zadevo, ki pa ni ravno takšna, kot so ostale. Na (ne)srečo imamo na forumu super detektivke, ki pogruntajo, ali pa tudi ne, kdo je kdo. Iskrene čestitke vsem takim!
Ma kdo so/ smo tečne babnice na forumu, da bi sodile o drugih?

Zaradi mene se lahko kdorkoli tu pojavlja pod katerim koli nickom pa me nič ne moti.
Je pa res, da sem čedalje majn na tem forumu. Malo zaradi zgoraj omnejenih razlogov, drugače pa zaradi družine, službe… Sem torej ozdravljen odvisnik.
Še vedno pa se rada nasmejim raznim detektivkam in osebkom, ki se jim ljubi ukvarjat z določenimi osebami tu gor samo zato, ker so “drugačni”.

Tudi jaz želim lahko noč vsem!

Suzana

Mateja, imaš prav tudi sama se včasih sprašujem, kako bi zadeve izgledale v živo! 🙂)))))))

Mateja a jaz, ze robcke in poslovillni post prpravlam:-))?

Predstavljaj si v živo – a vsak trenutek na vsako tvar reagiraš enako? NE, jaz niti slučajno! Enkrat me iz tira vrže najmanjša malenkost, drugič me pa “baš briga.” To je to.
So stvari, za katerimi trdno stojiš, pa take, o katerih mnenje spreminjaš. Pustimo že enkrat pri miru “točno določene osebe,” saj pravzaprav o njih nimamo niti najmajšega pojma!
Mateja

Ah, Kristjana, zakaj neki bi jih!
Dokler ti paše, ti paše. Ko ali kadar se ti ne da, pač pustš!
Za vedno, za nekaj časa…
Mateja

Mislim, da je Pu naredila v svoji zgdovini bivanja na forumu toliko uslug, da se lahko vse skupaj krepko skrijemo. Odločila se je, kot se je, ne samo zaradi tiste zadnje štorije, se ji je dolgo nabiralo. Odločila se je prav.

Je pa zanimivo, da se je spomniš po eni napakci, sto dobrih del si pa mirno spregledala. Kako fino je mrcvarit po napakh drugih, a ne?!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Aja, pa še to. Pride še včasih pogledat, pa ne zato, da bi videla, če jo kdo pogreša in objokuje, pa spet ne more iz svoje kože in naredi komu kako uslugo, drobno dobro delo. Ker (skoraj) nihče ne ve, nikogar ne moti in se ne spotika.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Jaaa, Skr bna, to je tisto! Ena stvar, ki nam ni všeč, nam kar zamegli pogled…

Tu sem “domača” šele par mesecev in sem lahko rečem odvisnica.Zjuraj pokukam malo sem,pa med kuhanjem kosila,pa pozno zvečer,ko moji najdražji že spijo.Reči pa moram samo to,da mi je bila oseba Pu zelo pri srcu.Enkrat sem jo celo vprašala,odkod jemlje vso to “umetnijo”,ki jo trosi tu na netu in odgovorila mi je,kot bi mignil.Prav polepšala mi je marsikater turoben dan.Tudi sama sem strastna zbirateljica misli,verzov in vsekakor drobnih zgodb za dušo in POGREŠAM PU-ja.
“Spoznaj samega sebe” so govorili že stari.Včasih zvemo veliko o sebi ob pomoči drugih.To je lahko za nas spodbuda,da se začnemo ukvarjati tudi s samim seboj,ne samo z drugimi LAHKO NOČ

Spoštovana!

Ne bom komentirala Vašega pisma, pač pa sporočam, da mi je iskreno žal, da se Medvedek Pu ne oglaša več s svojimi iskricami! Pa sva se nekako ujeli – obe ljubiteljici pesmi in lepe slovenske besede! Skr bna – prosim izroči Pu moje prisrčne pozdrave!

Vidka

Vseeno bi raje prebirala poste od Pu-ja kot pa tvoje @fna 🙂…no tudi tvoj nick prica zase 🙂)))

Se podpišem pod tvoj post teichi.

enako

Ja, ja.
Drage moje, niste razumele poante. Res je, da sem izpostavila samo medvedka Puja, lahko pa bi marsikatero drugo, na primer sebe. Ni rečeno, da se vedno podpišem z istim nickom. Enkrat sem prijazna, napišem verz, lepo misel, duhovito zgodbico, nasvet,… – takrat sem na primer Rožica. Drugič pa sem jezna, užaljena, razočarana – takrat se podpišem npr. Razočarana. Danes pa sem npr. @fna – se ve zakaj. Jaz jemljem ta forum kot zabavo.
Najbrž nisem edina takšna afna tukaj gor, ali pač? Lahko si takšna tudi ti, pa ti, pa ti, pa navsezadnje tudi medo PU. In če se bo kdo enkrat spravil na Rožico, jo bo večina izmed vas branila, zagovarjala češ, kako enkratna in prijazna oseba da je. V resnici pa se vam ne bo niti sanjalo, da je ta Rožica bila enkrat tudi Jezna, Razočarana, @fna ipd.

Lahko me sedaj spljuvate, ampak jaz še vedno ostajam. Meni je vse skupaj zabavno. Lep dan.

Danes Vaša @fna

New Report

Close