Zdravo
Tiste, ki hodite v fitnes na samostojno vadbo mi prosim povejte ali je nujno, da na začetku najameš trenerja? Ali se da navodila za vadbo z raznimi fitnes napravami najti na spletu? Če poznate dobro spletno stran z navodili za vadbo, bi prosila za link.

Pozdravljena.
Odvisno kako si se pripravljena lotiti stvari. Jaz ti zagotovo svetujem najem trenerja za prvih nekaj ur, toliko da ti malo razkaže naprave in razloži pravilno izvedbo vaj. Nato boš pa lahko nadaljevala sama. S časoma spreminjala vaje itd.
Predvsem ti svetujem, da si daš čas in se ne zasekiraš prvi teden.

Priporocam ti vaje s prostimi utezmi. Squats, deadlifts in hip-thrusts (ce si zenska), bench press, …

Navodila se najde na YouTube. Napisi; How to barbell squat, how to deadlift, how to hip thrust, how to…

Uredništvo priporoča

Se strinjam. Danes imaš na internetu vse. Malo pobrskaš in najdeš vse kar te zanima.

Samo vztrajaj in ne obupat.

Pozdravljeni, bi vas vprašal, koliko stane ura najema trenerja ? LP

Lep pozdav

Fitnes je v samem bistvu nastal z namenom, da bi lahko ljudje brez nekih bistvenih izkušenj in znanja lahko treninrali sami. Seveda ti more nekdo najprej pokazat kako se nastavi tisti sedež vendar ti tisto prvo uvodno uro ponavadi v fitnesu dajo zastonj. Potem pa prideš kadarkoli in treniraš ko imaš čas po nekem okvirnem programu. Za to imajo v fitnesu takoimenovane fitnes trenerje. To so fitnes intuziasti, ki so šlo čez nek proces učenja in s tem dosegi nivo znanja, da ti lahko pomagajo se znajti v fitnesu in te naučijo uporabo fitnes naprav.
Nikakor pa fitnes trenerji niso isto kot osebni trenerji. Osebni trener mora znati še kaj več, kot pa kazati vaje na fitnes napravah. Žal se to pri nas malo meša.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok
Objava čaka odobritev

New Report

Close