Najdi forum

Kako pa naj pri Nuteli ločim OH in B ?
Ta je malo bolj v levo, pa vseeno, malo heca…

NUTELLA JE ZA OTROKE 😉 Ločiš jo torej tako, da jo daješ samo otrokom… Ja, to je malo heca malo resnice, jaz sem morala tudi ločiti na tak način…

Joj sem se spomnila; ko sem bila noseča sem pojedla cel kozarček (0,5 kg) Nutele vsak teden. In tako 2 meseca.

Strup, nateg industrije, manipulacija… reklame kažejo srečne jedce nutele, vsi vitki vsi zdravi…. he,he,he…. malo pretiravam, a v bistvu je res?
A je že kdo videl, da se v reklamah recimo debeluhi od 170 kil bašejo s čokolado??? Njah, to bi bila antireklama… vsi so vitki, mladi, zdravi in srečni…

Ma, raje kefir namesto nutele (če ga preneseš) ali pa olivno olje, zelenjavo in kruh , pa sir morda, kuhano jajce, fižol …

by

…. ali pa kakšne oreščke in semena: lešnike, nepražena bučna semena, mandeljni…..

by

Če je bila želja velikaaaa, potem sem na oh dan namazala en kos kruha z nutello. No, enkrat sem jo celo na oh dan, namazala na palčinki.

Lp, Ela S

Ok tommo, saj imaš prav pa vendar; a si kdaj jedel Nutello????
Če je strup, je najboljši na tem svetu!!!

Nisem jedel… kakšen čokoladni premaz z nuts – lešniki…. v iber sladek…

Morda najboljši na svetu – a vseeno – strup… In strup je treba jemati samo ob posebnih priložnostih…. V bistvu nikoli….

by
ps: prej ko v glavi povežeš Nutelo s strupom, lažje je …..
pss: saj veš tisto – vse je v glavi ….

Mjami nutella=)

No kmalu se vam spet pridružim….bom mogla nehat z nutello….=(

Ja, Bria, tebi pa res ni treba zaenkrat špe z ničemer nehat, ker še pretiravala nisi z ničemer. Se kar malo sprašujem, kaj s Sunshine delata na temle forumu, kar pa ne pomeni, da morata izginiti. Sta fuuul mačkici in sem prav vesela, da sta se tako lepo vklopili v našo družbo, ki smo vse starejše od vaju.
LP!!

Hvala babica=) Ja sej ste ve tut dobra družba…zato sva se tut uključle=)

Grem jst pančkat…sm mau prej z morja pršla….=)

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Sm se narobe prjavla=)

Zmešana

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close