Pozdravljeni!

Prosim vas za eno pojasnilo oz. kaj zdaj? 26.11. sem imela transfer, 28.11 sem imela rahlo (svetlordeco pikico, ki pa je cez dan izginla) danes je pa 28 dni od prejsnje M, ali je normalno da imam menstrualne bolečine (bolečine v križu in rahli krči v predelu jajčnikov) in da se vseeno pokaže malo svetlo redece krvi ali kako?
Zanima me ali naj neham jemati prometrium ce se pojavi vedno vec krvi ali naj jemljem vsaj do sobote, ko moram naredit test?

Prosim za odgovor, hvala in lp soncek

ne vem.Priporočam, da ravnate intuitivno. Za vsako kapljico krvi ali krček v trebuhu žal nimam posebnih pojasnil niti ne priporočil za ravnanje. Če bo prehudo, pojdite do svojega ginekologa ali na urgenco, če bo za zdržat pač ne in počakajte do sobote. Prometrium za zdaj uporabljajte naprej do priporočenega testa nosečnosti.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close