Nujna den.humanitarna pomoč
Obupana mati samohranilka
Stara bom 29.let,sem mati samohranilka z 11 let starim sinom in sem od lanskega leta na zavodu za zap. Sevnica,mesečno dobivam 312 eur in trenutno sem se znašla v finančni in duševni krizi, saj moram na operacijo, ker imam raka na mat. vratu. Vsa obupana in prestrašena čakam na ta dan. Sin mi pomeni vse in je priden v šoli. Pred 7 leti sem odšla od partnerja, ker me je pretepal in se fizično izživljal nad obema. Od takrat živiva skromno, pošteno a brez kakršnegakoli straha. Veliko preživiva pri mojih starših, ki sta mi z vzgojo,veliko pomagala, da je sinek, tako priden v šoli. Nekaj mesecev, sem morala od zdravnika do zdravnika, tako, da so mi ostale nekatere položnice v skupni vrednosti 320 eur, ki jih nimam kje dobiti, saj sem enk. pomoč izkoristila za, drva ozimnico..Dobre ljudi bi prosila,za kakšen eur.pomoči,za katerega bova z sinkom zelo hvaležna, ali pa bi poslala polož.za elektriko, katere me grozi izklop, komunalo in 1x šol.prehrano(malico ima zastonj.za kosilo pa šola nima denarja). Vse podatke in odločbo iz centra vam bom posredovala.na vašo zahtevo. tek.rač.pri NLB SI56 0298 4265 5957 061, e.mail [email protected] so mi posodilo dobri ljudje,da bom ob priliki lahko odgovarjala na vaša sporočila.
Marsikomu 1 euro ne pomeni nič, meni pa veliko. Hvala! tISOČKRAT HVALA ! obupana
Forum je zaprt za komentiranje.