Najdi forum

Novi Forum

Robo,

Spet napačno razmišljaš. Vsaka prava konkurenca je dobrodošla. Kot si sam rekel ljudji se sami razporedijo glede na kvaliteto tistega kaj iščejo in kaj dobijo nazaj. Ne vem o kakšni laži govoriš.
Kopija z “tvojega” foruma o moderatorih za mene zahtevnega področja:

“Prehrana in Dodatki k Prehrani
Kakšno hrano jesti in kakšne dodatke zraven uporabljati….
Moderatorji robo, faller, Mr.King”

Kot moderator si na prvem mestu. Za mene je bilo to to dovolj.

LP

faller,

Tvoji komentarji najboljše govorijo o tebi.

Ne vidim povezave v tvojih odgovorih, verjetno tudi ti ne o mojih…tako da sva najino debato zakljucila…

Ta komentar pove vse:

“honda&kolesar…ko bom na 7000 mg/teden testosterona se bom pocutil tako dobro kot se vidva v zivljenju nikoli ne bosta…pa ce tudi grem takoj naslednji dan u kurac…”

Kolesar:

Glej- obrnil si zadevo- sedaj sem končno opazil, kakšen človek si v resnici.

Še enkrat si poglej forum-

“Prehrana in Dodatki k Prehrani
Kakšno hrano jesti in kakšne dodatke zraven uporabljati….
Moderatorji robo, faller, Mr.King”

Čudno da ne najdeš kakšnega mojega nasveta ???

ŠE ENKRAT TE POZIVAM JAVNO NE DA SE IZMIKAŠ, ampak da dokažeš da imaš prav!

PRILEPI en moj post z nasvetom glede dopinga oz. treninga ali prehrane!

Pa po možnosti da je napačen!!!

Robo,

Jaz ne obračam stvari. Jaz čitam tako kakor piše.
Iz seznama moderatorjev je razvidno, da mi bo svetoval: robo. A potrebujem še kaj več?

Forum je komaj začel delovati. Vprašanj in odgovorov je tedaj bilo zelo malo.

Na osnovi tega sem rekel, da si še premlad in neizkušen, da bi lahko svetoval.
Kaj je tu narobe?.

LP

Potem bi te pa vprašal zakaj pa na tem forumu svetuješ ti, na začetku preden se vstopi piše da mi bo svetoval Marck Goran Lorencin – inštruktor fitnessa in pričakujem da mi bo svetoval res on….

Mi lahko obrazložiš to?

Potem bi te pa vprašal zakaj pa na tem forumu svetuješ ti- na začetku preden se vstopi piše da mi bo svetoval Marck Goran Lorencin – inštruktor fitnessa in pričakujem da mi bo svetoval res on….

Mi lahko obrazložiš to?

Zakaj ni spremenjen text na vhodu v forum vprašaj Primoža on je administrator.
Vsi, ki forum obiskujemo dalj časa, vemo, da ta forum več nima moderatorja in da je postal forum odprtega tipa.

Ti pa vprašaj sebe. Zakaj si na prvem mestu kot moderator, če ne mislič odgovarjati?

To je moj zadnji odgovor.

LP

In če je forum odprtega tipa- pomeni da tukaj ti lahko svetujejo 3-letni otroci oz. neki ljudje, ki nimajo pojma…

V redu, saj tist moram itaq spremenit, bom danes dal stran – čeprav se debata zarad tega ni začela!

Še vedno te pozivam da prilepiš tiste poste moje, ko si govoril da odgovarjam ljudem…

p.s. pozovi kakšnega admina da pogleda na ta forum, da ga malce spremeni oz. kaj obnavlja, ker človek dobi občutek, da si ti glavni na forumu…. vsaj jaz sem tako mislil….
Ker ta forum je kar dobro obiskan, splačalo bi se imeti stalne moderatorje, kot je bilo prej….

New Report

Close