Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza NOVA ZNANOST-KVANTNA FIZIKA-ZDRAVLJENJE Z ZAVESTJO

NOVA ZNANOST-KVANTNA FIZIKA-ZDRAVLJENJE Z ZAVESTJO

Albert Einstein je rekel, da ne moreš reševati težave na isti stopnji kot je nastala.

Zbolimo zaradi motnje v pretoku enegije v telesu. Ta motnja je nastala zaradi čustev, ki so povezana z določenim stresnim dogodkom v našem življenju ali dolgotrajnim stresom.

Do te stopnje nismo mogli in tudi nismo znali vplivati, da bi bile stvari drugačne.

Če pa se tega zavedamo, po svojem spominu malo pobrskamo in odkrijemo moreniten vzrok za naše težave, lahko tega tudi odpravimo.

Kvantna fizika ne pozna ne časa in ne kraja. Preteklosti in prihodnosti ni. S svojim umon se lahko prestavimo v peteklost in tudi v prihodnost.

Gary Craig, EFT, pravi, da vsaka negativna misel povzroči motnjo v našem energijskem sistemu in mi lahko odpravimo to motnjo s tapkanjem. To je po TKM. Zravn uporabimo tudi zdravljenje z zavestjo. Kamor gre naša pozornost, tja gre energija. Če med tapkanjem omenimo nek del telesa in čim bolj natančno opišemo težavo ali motnjo, ki je tam nastala, tapkanje odpravi motnjo v pretoku energije na tistem mestu, zavest pošlje še zdavljenje. Dodamo še pozitivno afirmacijo, ki vkjučuje željo po ozdravitvi. Naše telo ima program in točno ve, kako kaj pozraviti. Tega nam ni vedeti. Rabi samo pravo energijo.

Master Zigang Sha pravi, da je najtežje prepričati dušo. Vsak organ ali del telesa ima svojo dušo ali energijo. Ko prepričaš dušo mu um in telo sledita. On se ne ukvarja s staro dušo. Iz vesoljo pripelje novo dušo in naredi transplantacijo duše. Z novo dušo se telo lahko pozdravi.

Dr. Joe Dispenza pravi, da moraš spremeniti svojo osebnost, če se hočeš pozdraviti. To pomeni, da moraš spremeniti svoja navade, način razmišljanja… “SPOMNI SE PRIHODNOSTI”. On ne brska po preteklosti in ne išče travm. Izbrati si moraš cilj v prihodnosti in to energijo pripeljati v sedanjost. Z umom učiš telo in, ko to dovolj dolgo delaš, potem to postane tvoja navada. Energijo iz prihodnosti občutiš v sedanjosti. V kvantnem svetu ni ne časa in ne kraja. Z meditacijo potem doseže tako visoke vibracije, da se že po 4 dneh začnejo dogajati spremembe v telesu. Toda, ljudje, ko pridejo z njegovih delavnic, pogosto padejo zopet v stare energijske vzorce in… Okolje je tisto, ki nas pogosto ovira, da bi se pozdravili.

Lynne mc Taggart, The power of eight. Ko ne misliš nase, ko nekomu drugemu pošlješ željo in namen po ozdravitvi, v resnici zdraviš sebe. Takrat sebi dvigneš vibracije v telesu. Tebi se dogajajo spremembe na bolje.

Meditacija je stanje, ko nas ni strah in imamo občutek obilja. Dr. Dawson Church je delal veliko znanstvenih raziskav in ugotovil, da sta EFT in meditacija najboljši metodi za zmanjšanje stresa in za zdravljenje. Takoj se začnejo dogajati spremembe v telesu. Kortizol pade, hormoni se uravnovesijo, imunski sistem se okrepi… telo se zdravi.

Dr. Bruce Lipton pravi, da se vsaj tretjina zdravljenj zgodi, ne zaradi terapij ali operacije, temveč zato, ker so ljudje verjeli v zdravljenje. Medicina nima nič pri tem. To je PLACEBO. ko so verjeli, da je bilo zdravljenje uspešno, se je zgodilo…

Zbolimo zaradi prenizkih vibracij v telesu. Ko spremenimo vibracije, se stvari začnejo dogajati.
Vse je energija in energija je vse kar je. To je vedel tudi Einstein.

Vsi zgoraj našteti zdravniki, in drugi, so delalj veliko znanstvenih raziskav med svojimi delavnicami in to dokumentirali. Brez zdravil, ooeracij, in drugih posegov so se spremembe dogajale.

Strah in panika potlačita imunski sistem in telo se takrat ne zdravi.

Spremeniti je treba sebe in svoj odnos z okolico. In potem se čudeži dogajajo. To pravi Einstein.

Breda

New Report

Close