Najdi forum

Težko je pač tukaj v nekaj vrsticah predstaviti kompleksnost razno-raznih situacij ampak eno je pa res: namreč, da najbrž samo vsak sam ve kaj in kako je najbolje, pa še to šele takrat, ko se uspe pogledati dovolj globoko v ogledalo. In včasih tale forum in podobne zadeve (tudi kakšen prijatelj) pomagajo nastaviti ogledalo…

Zadnjič mi je mogoče najbolj dal misliti odgovor She in tisto o lepilu. Ljudje smo pač različni in sam očitno sodim v kategorijo tistih, ki rabimo to lepilo. Neka nevidna sila nas (me) mora neustavljivo privlačiti k nekomu drugemu, pa potem tudi vsa vprašanja in vse “bele knjige” in podobno postane premagljivo. In to pogrešam v tej zgodbi. To nevidno silo, ki bi me nezadržno vlekla. Saj, na trenutke se je pojavil kakšen “fragmentek” ampak se mi ni zdel dovolj močan.

Ona je krasna ženska, res okey, dobra družba, fajn za pogovarjat… Ampak neke tiste sile pa nisem začutil (vsaj ne dovolj velike). Mogoče se bo tole bralo glupo… Mogoče ne bi smela čez nek prag, mogoče sva morala, da sva videla kako je na oni strani. Zdaj pa bi rad nazaj staro stanje, ko sva še videla drug drugega zgolj in samo kot prijatelja, pa ne vem če bo šlo…

Nikar ne hodi nazaj, ampak pojdi naprej. To je rešitev tvojih težav.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

sem ful napisala, pa sem se pozabla prej prijavit, pa je vse šlo…

Poanta je (vsem tistim, ki ti solijo pamet o pogledih v srce, bla, bla….) Frenda sta M&Ž lahko, ampak POTEM, ne pa prej! To ni to, to veš ti in to je dovolj. Pa če nikol več nobene bejbe ne spoznaš in ne poljubiš, to ni to.

Pejt na ta dopust pa mal predihaj. Saj te menda ja ni ta tvoja frendica celih 10 let prijateljstva samo pecala!? Saj tut ona ve, da to ni to. Princa ma drugje in ti svojo princesko tudi. Pa sej se v lajfu ne gremo tiste s ptiči in golobi????!!!!!!!!!!!!!! (bolje vrabec v roki, kot golob na strehi)

LP

LP Primož,

a ne bi ti tega tko nekak shekeriral,

da bi v takem primeru (ki se men kar naprej dogaja) ko človek kej napiše, pa hoče poslat odgovor, pa pol hočeš prijavo, pa jo človek da, pa pol nikjer več ni tistega “eseja”……..

da torej texti ne bi izginjali? Mogoče se pa da. Hvala.

Če greš back pa še enkrat narediš pošlji, bi moralo iti. Oprosti?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Čisto nič ne razumem, pa oprosti,
lp,talari

Oh, hvala, ampak v petek mene ni več blo tukile…. Bom zdaj znala, thanx.

mah, nč hudga…. mal pozna si, to je Part 2 te nove zgodbe, spodaj je začetek. Sem temu moškemu hotla samo povedat, da naj se neha toliko sekirat in analizirat, ker ga ta nova zgodba očitno ni dovolj prevzela že na začetku, da bi se toliko matral.

mi je blo tko všeč, da bi se tolk pomatral, ampak me je tud zjezilo, mi ga je kr žal. Pa vsi so bili (skoraj) spodaj mnenja, da se mora trudit, ne gledat bokov ampak enega globinskega (pogled) v srce vržt…. bla.

No, lep dan vsem. Pa velik ljubezni!

New Report

Close