Pozdravljeni.

Ker redno prebiram te forume sem se odločil da tudi samo nekaj napišem glede moje nove punce in potrebujem neko objektivno mnenje.
Poznama se mesec in pol. Zelo se imava rada (saj veste, vsak začetek je lep).
Zdi se pa mi malo prehitro vse skupaj. Punca mi je že dala ključ od stanovanja in sem že razbral iz pogovora oz. mi je nekaj omenila da bi rada imela otroka z mano. Saj se ne bunim pa nič, ker bi jih jaz tudi rad imel, ampak mislim da je ful prehitro in se nočem nikamor zagnat da nebi kasneje obžaloval. Z tem izrekom me niti malo ni odbila kvačjemu mi je dala vedet da si želi dolgotrajnega razmerja. Isto si želim tudi jaz. Problem pa je tudi ta Facebook ona ga uporablja in jaz ga uporabljam. Uporabljava ga pač za držanje stikov z kolegi bolj kot pa neko flirtanje – vsaj jaz. Sem pa izvedel da ima svojega bivšega za prijatelja in da tudi nekak komunicira z njim. Tudi jaz imam svojo bivšo gor kot prijateljico.

Teh stvari ne skriva in mi je tudi povedala da ima vse porihtano in da me ima zelo rada itd..

Tudi jaz sem pred kratkim prekinil dolgo zvezo in nebi rad šel še enkrat na led glede flirtanj in varanj ipd…

Mislim da človek ki ne skriva teh stvari nima nič za bregom, saj pri meni je tak. Drugače bi bilo če bi se kaj takega skrivalo in tajilo itd..

Drugače nisem ljubusumen ampak z takimi stvarmi se mi delajo dvomi – ne ljubusumje ker lahko da če je meni tako hitro dala ključ in povedala da si želi družine, potem je lahko tudi komu drugemu, čeprav pravi da je to rekla le meni.

Kaj menite ženske? Stara pa je 28 let.

lep pozdrav.

Da ti probleme vidiš tam, kjer jih ni, tam, kjer pa so, pa na hitrico zamahneš z roko.

Po mesecu in pol imaš ključe in se pogovarjata o otrocih? Po 6 tednih? Kolikokrat sta se pa v tem času sploh videla?

Glede FB in ostalega: če ti nimaš nič za bregom, zakaj se ti zdi popolnoma nemogoče, da še kdo drug na tem svetu nima nič za bregom? Ali pa vendarle vse skupaj ni tako nedolžno? Pri tebi mislim, ne pri njej.

Ali si prepričan da ni že noseča in da rabi očeta za že spočetega otroka ali pa da hoče na ta način svojemu bivšemu kontrirat ali ga pa razjezit?

po enem mesecu in pol govoriti o otroku?! jaoooo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne punca ni noseča. Sama pravi da je bila 2 leti, dobro vmes je verjetno bil kakšen tak by the way. Deluje mi pošteno, samo se mi zdi kot da hoče prehitevat z vsemi stvarmi ne samo z družino itd.. Pravi da še takšnega fanta kot jaz ni spoznala in da si želi resnega razmerja z mano.

Ali je možno v tako kratkem času in na začetku biti sploh »resen«? 🙂

V začetku so velike želje in pričakovanja, kar ni nič narobe. Kako hitro in če sploh jih bosta začela udejanjati in uresničevati, ni pravil. Prepustita se spontanosti.

Če je pa koga strah, naj pobegne. 🙂

Nekateri pregovor pravi: Če sprašuješ – to ni to!

to s ključem se mi zdi čisto v redu, saj ga navsezadnje lahko kadarkoli vrneš 🙂

otrok pa ni ključ.

No to kar se tiče ključev od stanovanja…nič takega, prav lepo.
Kar pa se tiče facebooka….otroška fora. Če je bivši potem je gotovo z nekim razlogom in to da ga ima med prijatelji ne pomeni, da bo z njim flirtala….Ne vem od kod vam, (večini) strah pred bivšimi?
Sicer pa facebook in podobni spletni portali…Zadnje čase veliko prebiram…na facebooku je bil z…. na ona-on sem videla,… na mejlu sem… bla bla bla…folk si velik upa preko črk in preko klepeta, v živo pa smo/ste/so veliko manj pogumni, zato mislim da velik folka prakticira virtualni svet ravno zato da bi se izživeli ali izživeli drugi jaz, tako pa mimogrede lahko pride tudi do spoznavanj z drugimi osebami in do varanja…. (ok, to je moja filozofija) 🙂

Za DrA

Se čisto strinjam. Jaz tudi imam gori bivšo pa mi je kot kolegica ipd..Jaz nimam nobenega straha pred nobenim oz. če sem čisto iskren čudno bi bilo če nebi kdo pogledal za kakšno punco ali fantom. Saj smo vsi krvavi pod kožo. Meni je dosti punc všeč in če sem iskren se tudi rad spogledujem ampak imam neko mejo do katere grem. FB flirt pa je za take ”frike”, ki si ne upajo punci pogledat v oči in ji rečt kako si lepa. 🙂

lep pozdrav.

New Report

Close