Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Nova ogledala – s katero metodo naj jih še poizkusim rešiti statične elektrike

Nova ogledala – s katero metodo naj jih še poizkusim rešiti statične elektrike

Lepo prosim za vašo pomoč – sem že čisto obupala.

Imam nova kopalniška ogledala, ki so tako statična, da jih z ničemer ne morem očistit umazanije in prahu. Sem preizkusila že skoraj vse: od navadnega čistila za posodo in mlačne vode in čiščenje s papirnato brisačo in navadno tetra plenico, pa do zame do sedaj najboljšega AJAX-a triple action antistatic, pa nič ne pomaga.

Prosim help!

lp,

Pinka

Oglasite se nam in morda vam bomo znali pomagati.Pokličite nas na telefon 051/259-662 ali pa nam pišite na e-mail: [email protected]

Lep pozdrav
S.O.S Klub
Ljubljana

Si poskusila obrisati steklo z antistatično krpo? Pomaga pri fotoaparatih, verjetno bi tudi na ogledalu….

Hvala s.o.s in Roman za nasvete..

Da, sem poizkusila obrisati tudi s čudežno krpico in antistatično za očala, pa je vse brez upanja.

ne preostane mi drugega, kot da jih snamem dol, namočim v raztopino blagega detergenta, vode inmorda še malo kisa, malo počakam, sperem in posušim, pa upam na najboljše. Proizvajalec je pa steklarstvo Šiško……

lp,

Pinka

Pinka, zakaj pa ne pokličeš tistega, ki ti jih je naredil? Po mojem ti bojo dali kakšen pameten nasvet.

New Report

Close