Najdi forum

Nova

Sum na MS imam že 6 mesecev, glede na moje izvide, mi diagnoze ne morejo potrditi ali ovreči. Moje težave so se začele s tresenjem telesa oz. rok ter s težko hojo. Ko sem želela doseči nek predmet, se mi je roka nenadzorovano zatresla. Tudi ko nek predmet držim se mi začne roka rahlo tresi. Te težave me spremljajo vseskozi. Kak dan se bolj pozna, drudi spet manj. Zanima me, če ima kdo podobne težave in s kakšnimi zdravili si pomaga, da oblaži tresavico.

Lp

Enake težave kot, ti imam jaz zadnji teden. Tudi meni se roka zatrese, če sežem po nek predmet oz. se mi roka trese, če ga močno stisnem. Upam, da bo minilo in da mi ta problem ne bo ostal. Tudi mene zanima, če obstaja kakšno zdravilo proti drhtavici oz. če je kdo to že imel in kako se je tega uspešno znebil???

Zdravo Dana!

Oglaša se še ena s podobnimi težavami. Tebe trese po celem telesu???
Te trese kadar vstaneš??? Mene v zadnjem času trese ko vstanem in se poskušam vzravnati. V ponedeljek imam pregled pri nevrologu in ti bom sporočila kaj bo novega.

LP. P.

Po celem telesu me je treslo včasih ponoči, sedaj pa že dolgo ne. Prosim sporoči mi, kaj bo novega pri nevrologu.

Zdravo!

Ja, zanimivi so ti obiski pri zdravnikih. Za nas je neka stvar, ki se nam pojavi tako huda, on pa reče, da je to nekaj čisto običajnega, da to sodi k osnovni obliki bolezni. Eni to pokasiramo, drugi pa pač ne, odvisno od tega pod kako srečno zvezdo si rojen. Skratka tresenje je posledica neenakomernega prevajanja inpulzov po telesu. Se lahko tudi umiri, iz lastnih izkušenj, ker me od včeraj trese dosti manj. Bomo videli kako bo………bom poročala. Drugače pa ni posebnih zdravil za tovrstne težave.

Dneve brez težav vam želim vsem.
LP. P.

Tudi jaz imam obdobja, ko je tresenje manj opazno in obdobja, ko je bolj. Škoda, da ni kakšnega univerzalnega zdravila za to. Seveda pa še zmeraj upam, da bo enkrat končno izginilo.

Lep pozdravček v lep vikend
Dana

Da ne bote sam dekleta , bom pa jst tut povedal, da mene tut trese sam ko zjutri hocm ustat iz postle,pol cez dan je pa kr kul, zaenkrat, drgac mam pa dia 8 mescou.Ja skoda da ni mobenga zdravila za to.

upajmo na najboljse

Lp Smrk

New Report

Close