Nov voziček Chicco?

Živjo!

Rada bi vas prosila za nasvet. Ima morda katera izkušnje z vozički Chicco? Pri nas imamo sedaj Teutonia in smo zelo nezadovoljni. Tako nepraktičen, “trd”, fiksna sprednja kolesa, sploh se ga ne da zložit,…skratka ne vreden denarja, kolikor smo plačli zanj ( pa ne malo!). V Trbižu naj bi baje obstajala trgovina z vozički, kjer jih imajo skoraj 50% ceneje kot pri nas. Ali katera ve kje točno bi bila ta trgovina? Imajo tudi vozičke Chicco?

Hvala in lp,
Izabela

Mi imamo Chicco trio in je super. Je marela sistem, z globoko košaro + avtosedež + športni voziček …multiuporaben in sploh krasen.

trgovina v trbižu je prescheren
lp,labella

Mi smo imeli Chicco treking pri prvih dveh otrocih (majhen avto), bil je 4 leta stalno v uporabi, rolala sem z njim in je res imel dosti prevoženih km, pri ta tretjem otročku pa imamo večji avto in smo kupili chicco pick up air, in smo tudi zelo zadovoljni…. ker smo res vsak dan zunaj, sta imela oba strehico proti dežju in se je krasno obneslo…

h.

Mi imamo Chicco duo air. Katstrofa. Dol padajo kolesa – smo imeli že na servisu, pa jih lahko samo menjavajo. Ležaj je iz plastike…
Sem bila zelo razočarana!
TJaša

Zakaj ravno Chicco? Mi smo precej bolj zadovoljni s Peg Peregom. Pliko P3, lahek, močan, super zložljiv.

Mi imamo Chicco Pick up, pa smo sicer zadovoljni, žal nama je le, da nisva vzela modela AIR – z napihljivimi kolesi.

LP

nika

Zelo sem zadovoljna s Chicco treking vozičkom, ki je zelo uporaben: zloži se v marelo, je dovolj lahek, da ga nesem po stopnicah (če tamala zaspi), v burji in dežju mi pride prav zaščita, ki je že zraven, na slabšem terenu fiksiram prednja kolesa, drugače je super, ker so vrtljiva sprednja kolesa (posebno med nakupovanji)!
Splača se iti v Trst v Chicco trgovino, ker je vse ceneje pa še ivo se dobi nazaj!

Kam pa ste ga dali na servis, tudi nam se lahko zgodi isto, saj se kolesa vsa majajo?Kaksna je pa cena popravila?

Kje v Trstu pa je ta trgovina? So cene enake kot v Udinah?

New Report

Close