Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva nosečnost, maternično ustje in počitek

nosečnost, maternično ustje in počitek

Pozdravljeni!

Lani februarja sem imela klasično konizacijo, maja meseca lasersko. POtem sem konec leta zanosila (zadnji bris izvid sem imela super, nobenih sprememb). Sedaj sem noseča 21 tednov in se počutim super. Na morfologiji so mi izmerili ustje, ki je 3cm. Pravi ginekologinja, da je ok. Čez mesec dni imam ponovno kontro in mi je rekla, da potem bova pa malo počivali. Moje vprašanje vam je… kaj to pomeni, da bom morala ležati??Verjetno bi mi potem rekla tako ?

Nisem bila še niti dneva na bolniški, ker se počutim fajn, salbo mi ni več 2 meseca in sem tako planirala na dopust z majem in nato 4. julij na porodniško. Mi lahko pojasnite.. kaj pomeni v mojem primeru počitvati? HVala , da mi vedno podate hitre odgovor, ko nas težijo stvari.

S

🙂 žal nimam pojma, kaj ginekologinja “skriva” pod pojmom, “malo počivati”. Za zdaj bolj kaže, kot da je G. zgolj “na glas razmišljala” in da omenjena izjava ne pomeni nič.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close