Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Nosečnost, izcedek, Fluomizin

Nosečnost, izcedek, Fluomizin

Spoštovani,

noseča sem 18. tednov. Imam bel izcedek. Predpisan mi je bil Fluomizin in Canesten. Zanima me, ali je fluomizin škodljiv za plod? Kaj se bolj priporoča – fluomizin ali canesten? Bi bil morda dovolj npr. Gynopihilus? Zanima me, kako naj izberem terapijo, da ne bi bilo škode za otroka? Kateri izdelek najprej in katerega potem – če težave ne prenehajo? Je bel izcedek sploh smiselno zdraviti?

Hvala za odgovore.

Spoštovani,
nobena od obeh priporočenih oziroma predpisanih zdravil v nosečnosti ni škodljiva, katero bo bolj in hitreje pomagalo, pa ne morem vedeti, še zlasti pa ne na daljavo. Lahko poskusite tudi Gynophylus in če v tednu dni ne bi pomagalo, presedlajte na kaj drugega.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------