Zdravo!!

Zanima me npr če dviguješ noge tako navstran ali dobiš mišice na noge.Namreč sm punca in nočem imeti mišič na nogah ,samo maščobo hočem izgubitina stegnih.Ko digujem noge nimam na nogah nobenih uteži.

Lepo bi prosila za odgovor!
Andreja

JA kaj pa bi potem imela,če ne mišic in ne maščobe??? Sigurno boš dobila mišice v kolikšni meri pa je odvisno od intenzivnosti vadbe,ne misli si,da boš po par vajah imela noge kot nogometaš.Za tako mišično maso je potrebno malce več naporov in truda.Da se boš znebila samo maščobe bo potrebnega kar veliko napora saj ne izgine čez noč.Ti kar lepo vadi pa boš kmalu videla kdaj boš sama sebi všeč.
LP 🙂

Zaradi nekaj dvigov nog pa res ne boš imela mišičastih nog. Seveda čse bodo mišice malo okrepile, vendar le za boljši vizuelni efekt, ne pa drastično. Ti kar lepo telovadi. Se splača.

živjo,

osnovno pravilo je tako:

če narediš več ponovitev z manjšo težo, boš izgubila maščobo
če narediš manj ponovitev z večjo težo, boš pridobivala mišično maso.

je pa res to, kar sta ti napisali že špela in tinca: za mišičaste noge je potrebno kar veliko truda, zato se ne boj in pridno delaj.

upam, da ti je vaje pokazal kdo, ki se spozna na zadevo, da ne boš dobila “mišic” na napačnih konci ali si celo poškodovala križ ali kaj podobnega…

lpm

Draga moja! Za pridobitev mišične mase ( v takšnem obsegu, da bodo videti na daleč) je potrebno precej več kot le nekajkrat dvigniti nogo v stran. Verjemi!!! Eno leto in pol treniram 5-6x tedensko v fitnesu pretežno s prostimi utežmi in se držim diete. Rezultat: teža je kot na začetku, obsegi pa so se spremenili ravno tam kjer sem želela. Nikjer ni videti “grdih mišic”!!!!!. Celulit: ga ni!!!
Preberi si kakšno revijo kot so: OXYGEN, SHAPE…

BE FIT,BE HAPPY

New Report

Close