Noce nadaljevati z mano
Pozdrav!
Imam eno tezavo. Na faksu sem spoznal punco, ki je bila v zvezi. Proti koncu letnika sma se zacela bolj druzit in zacela hodit na pijace itd… Nato pa je ona svojo zvezo prekinila. S tem fantom je bila skupaj 3 leta. Midva sma se imela skupaj izjemno lepo.. hodila na izlete, ona je prihajala k meni, jaz k njej. Nato sma se “delala” da sma skupaj, saj ona se ni zelela tako hitro v novo zvezo, saj je bila le s bivsim fantom 3 leta. Pa sem si misil dobro sej po dolocem casu ga bo pozabila in boma lahko skupaj.
No sedaj po nekje 3 mesecih najinega druzenja, je bila na pijaci v nekem lokalu, kjer je srecala tega bivsega fanta. V tem casu nista imela stikov in se nista pogovarjala.. no vsaj meni je dejala tako in ji verjamem. Od tistega casa je postala zelo cudna in nekako se je odmikala od mene, zato sem jo preko smsa vprasal kaj ji muci in mi je pac vse povedala in da nebi rada nadaljevala z mano, ker se ni pozabila svojega bivsega in nebi rada da bi bil jaz na koncu prizadet. Pa sem jo vprasal ce si torej zeli nazaj k njemu.. pa mi je rekla da bi sla ce bi bil on zainteresiran samo neve kak je na stvari.
Zdaj mi je zelo hudo, kajti mislim da sem se v to punco zaljubil. Mi lahko da kdo kaksen nasvet kaj storiti? Hvala.
Umakni se, pusti take zmedenke drugim. Naj ti bo ta boleca izkusnja lekcija za naprej, da se s puncami v zvezi ne sestajas, ce bi rad neko resno zvezo. Torej ne klici je, ne oglasaj se ji, tako bos najhitreje pozabil in sel naprej.
Dejstvo je, da bivšega ni prebolela in je zato zate zaprta. Pusti jo pri miru, saj ne moreš nikogar prepričevati, da si vreden ljubezni. To te ponižuje. Nadomestek pa nočeš biti, kajne? Aja, da te malo potolažim- tudi sama sem se kratek čas dobivala z moškim, ki bivše ni prebolel, čeprav je trdil, da jo je. Sem šla stran od njega in mi ni čisto nič žal. Naj tudi tebi ne bo.