Njegovo obnasanje
Je en fant k me res privlaci fizično. Sem mislila da tudi jst privlacim njega ,saj me je skoz pogledal kadar sem šla mimo in enkrat sem ga tudi ujela da me je gledal dokler jst sem nekaj pisala in je mislil da nisem ga opazila.
Potem se je zgodilo enkrat da sem se zarumenila ker sem bla v sluzbi in sem mogla imeti direktni stik z njega . Načeloma sem se trudila da ne pokažem da mi je všeč vendar se je zgodilo.Ja vem je hecno za mojih let ,vendar mam taksni obraz da se takoj zarumenim kadar nekaj se zgodi ( sram naceloma od nekaj ).
Od takrat se zelo cudno obnasa. Izogiba se me kot da sem hodila vsepovsod kjer je on ,kot da je miss sveta,četudi nisem tega naredila.
Včasih pride en njegov prijatelj ki je okoli 50-60 let in indirektno govori kot da želi nas videti skupaj,vsaj jst tako razumem.
A je možno da se onadva hecajo zmano al se nekaj druzga dogaja? Me zelo muči ker ne razumem obnašanje tega fantja ( ki ni sramežljiv in je zelo lep ,tudi mal narcisoiden ).
Verjetno bo najbolje in najhitreje, če ga direktno vprašaš.
Mimogrede “zarumeneti” se slovensko reče zardeti. Zarumeni nekdo ki ima zlatenico kajti v slovenščini je rumena barva tista, ki ji vi rečete žuta 🙂
No hvala da si mi povedu kako se rece ,drgac pa moj materin jezik ni ta k si misliš 😀
Ta fant pa ne morem vprasat direktno ker je itak prevec narcisoiden , k ta starejsi prijatelj govori njega verjetn tudi nekaj si tudi zmisljuje da jst vprasam glede tega fanta.Ker vidim da je ta ratal zelo narcisoiden in se me izogiba ,kar sicer ni bil tak na zacetku mi gre mal na zivce ,ne zarad tega ker mi je prevec vsec vendar zato ker mislim da se onadva hecajo zmano .